ZAPOSLIO SE FILIP CAR! Dobio unapred HONORAR, evo kako je reagovala TRUDNA Aleksandra: Vraća se u RIJALITI!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobio ponudu koja se ne odbija!

ZAPOSLIO SE FILIP CAR! Dobio unapred HONORAR, evo kako je reagovala TRUDNA Aleksandra: Vraća se u RIJALITI!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Nakon odluke da se udalji od rijaliti karijere, Filip Car je rešio da pronađe novi izazov u spoljnom svetu. Iako život pred kamerama i dalje privlači njegovu pažnju, sada želi da se posveti nečemu što će mu omogućiti da putuje i bude u pokretu, daleko od zatvorenih prostora i ljudi koji mu ne prijaju.

Filip je otkrio da je sklopio dogovor sa jednom produkcijom za sledeći projekat, ali ovoga puta ne radi se o rijalitiju. Naime, dobio je ponudu od firme koja proizvodi energetska pića za učešće u projektu koji uključuje svetske zvezde, sportiste i poznate ličnosti iz celog sveta. Format projekta je sličan rijalitiju, ali je tematika potpuno drugačija - boks. 

- Ne radi se o rijalitiju. To je nešto čime sam se bavio u mladosti. Moj dečački san. Smatram da imam potencijal za to. Aleksandra je bila oduševljena kad sam joj rekao i moj otac se složio. Ne znam kako će sestra i mama prihvatiti, one još uvek ne znaju, ali videćemo - započeo je priču Filip i otkrio:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Filip Car i Aleksandra Nikolić čekaju bebu

- Dobio sam ponudu od jedne firme koja proizvodi energetska pića. Nije baš rijaliti, ali je format sličan tome. U ovom projektu su uključene svetske zvezde, sportisti i poznati iz celog sveta. Radi se o boksu. Boks sam trenirao kao mlađi.

Iako honorar za učešće u ovom projektu nije veliki, Filip vidi ovu priliku kao motivaciju za promenu života na bolje.

- Znajući da ću da se takmičim u boksu, biću prisiljen da treniram i promeniću svoj život na bolje. To će biti na svetskom nivou. Honorar je mali, ali ukoliko osvojiš glavnu nagradu koja iznosi 100.000 dolara, to nije malo. Barem nisam u "Eliti". Biće prilike da se pokažem pred celim svetom, to će se prenositi širom sveta, dobra prilika za marketing. Neću morati da budem udaljen od kuće, svoje ćerke i porodice. U novembru će biti samo organizovani bokserski mečevi u Mađarskoj. Tamo ću biti mesec ili dva. Ukoliko me u prvoj rundi prebiju, naravno, odmah idem kući, ne takmičim se dalje - ispričao je Filip, uveren da će ga ovo motivisati:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Filip Car ne ulazi u Elitu

Moraću dobro da se pripremim i treniram, uveren sam da ću biti motivisan novčanom nagradom. Jedino što traže od mene je da reklamiram proizvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Профа

14.03.2024 15:11

Боље да су му доделили име Филип Кретен уместо Филип Цар