ZGRĆE VELIKE PARE! Sestra Aneli Ahmić dobila šok-ponudu! Evo kako će brzo da dođe do velike zarade! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićka je skandal dobro unovčila.

ZGRĆE VELIKE PARE! Sestra Aneli Ahmić dobila šok-ponudu! Evo kako će brzo da dođe do velike zarade! (FOTO)

Foto: youtube.com/TV1

Sestra učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić rešila je da unovči skandal i to što joj je skočio broj pratilaca na Instagramu posle skandala sa sestrom i Asminom Durdžićem, pa sad ima ponude za razne reklame! Kako smo saznali, Sita sada reklamira nekoliko Jutjub profila koji se bavi dešavanjima u Beloj kući, pa za to uzima novac koji joj rijaliti fanovi uplaćuju na račun.

Foto: Instagram printscreen

Sita reklamira profile sa Jutjuba

 

- Sita je rešila da unovči to što sada ima na hiljade pratilaca, a broj je porastao jer se njeno ime non stop pominje u Eliti. Kako joj pišu fanovi njene sestre, a ona im uredno odgovara, sada su došli na ideju da sklope saradnju na obostranu korist. Sita reklamira rijaliti stranice i kanale na Jutjubu i za to dobija određenu svotu novca, a kako ponude pljušte na sve strane, u naredenom periodu može dobro da se opari ako tako nastavi da radi - priča za Republiku dobro upućen izvor.

Foto: facebook/instagram/pink printscreen

Sita, Aneli i Asmin

 

Inače, poslednji skandal u koji je Sita bila umešana takođe se ticao Asmina Durdžića. Naime, bivši partner takmičarke "Elite" Aneli Ahmić, obavestio je javnost o navodnim pretnjama koje je dobio od supruga njene sestre Site Ahmić. Kako je ispričao na Instagramu, Sitin suprug želi da ga "raskomada u Sarajevu", kao i da će sve to snimiti.

Sinoć je Sitin muž rekao da mi j... mater i da dođem u Sarajevo da me raskomada i da pobedem oca, da i njega raskomada i da će snimiti to sve. Okej - napisao je Asmin na svom storiju, nakon čega se podigla velika prašina.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading