UHAPŠEN JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA RAZBOJNIŠTVO U SUBOTICI! Ukrali novac i zlatni nakit, policija idalje traga za saučesnicima!

Autor:

Hronika

17.03.2024

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rasvetljeno razbojništvo u okolini Subotice.

UHAPŠEN JEDAN OD OSUMNJIČENIH ZA RAZBOJNIŠTVO U SUBOTICI! Ukrali novac i zlatni nakit, policija idalje traga za saučesnicima!

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uspeli su da intenzivnim operativnim radom rasvetle razbojništvo, koje je izazvalo veliku pažnju javnosti. Naime, uhapšen je A. D. (41) iz okoline Subotice pod sumnjom da je počinio ovo krivično delo.

Pljačka u Đurđinu

Prema informacijama, A. D. je zajedno sa još dve osobe provalio u kuću u Đurđinu prošlog vikenda. Nakon što su upali u kuću, osumnjičeni su, prema sumnjama policije, uz pretnju, oduzeli novac i zlatni nakit od oštećenog.

Osumnjičeni A. D. je priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, gde mu je nakon saslušanja određen jednomesečni pritvor.

Intenzivan rad policije

Policija je istakla da je ovaj slučaj rasvetlila zahvaljujući intenzivnom operativnom radu. Takođe, istražitelji i dalje tragaju za još dve osobe koje se sumnjiče da su učestvovale u ovom zločinu.

Podsetimo, somborska policija je uspešno okončala intenzivnu istragu koja je dovela do rasvetljavanja 10 teških krađa na području Sombora, Bačkog Monoštora i Bеzdana. Osumnjičeni za ove zločine je Ž. Ž. (41) iz okoline Sombora, koji se sumnjiči da je u periodu od avgusta do decembra prošle godine provaljivao u kuće i krao novac, nakit i različite predmete. Materijalna šteta koja je na ovaj način pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 2.120.000 dinara, prema informacijama objavljenim u Dnevniku.

Uhapšen osumnjičeni Ž. Ž.


Nakon intenzivne istrage, somborska policija je uhapsila osumnjičenog Ž. Ž. i odredila mu zadržavanje do 48 sati. On je uz krivičnu prijavu, privеdеn osnovnom javnom tužiocu, a sudija Osnovnog suda u Somboru, na prеdlog tužioca, odrеdio jе osumnjičеnom pritvor do 30 dana.

Celu vest možete pročitati na Republika portalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading