UŠAO U KLADIONICU PA ZAPRETIO RADNICI! Ukrao 40.000 dinara - evo kako se razbojnik branio!

Autor:

Hronika

21.02.2024

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N.R. je iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

UŠAO U KLADIONICU PA ZAPRETIO RADNICI! Ukrao 40.000 dinara - evo kako se razbojnik branio!

Foto: Shutterstock

Danas je Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan uhapšeni N.R. (54) na okolnosti izvršenja krivičnog dela Teška krađa.

Njemu se stavlja na teret da je u kladionici u Zemunu, noseći crnu hirušku masku na licu, ušao iza pulta, došao radnici iza leđa, rekao joj da ne mrda držeći ruku iza njenih leđa, a zatim je drugom rukom uzeo novac u iznosu od 40.000 dinara i napustio kladionicu.

Policijski službenici PS Zemun su, nakon konsultacije sa dežurnim javnim tužiocem, izvršili uvid u video-snimak, utvrdili identitet osumnjičenog i na osnovu naredbe suda izvršili pretres stana, kojom prilikom su pronašli patike koje je osumnjičeni nosio na sebi prilikom izvršenja krivičnog dela.

N.R. je iskoristio svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem, a imajući u vidu da je višestruko osuđivan i da nema stalno zaposlenje Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen.

Podsetimo, carinski službenici su, u saradnji sa policijom, na prelazu Horgoš sprečili pokušaj da se iz zemlje na prikolici izveze neprijavljeni oldtajmer marke ''Buick Dynaflow'' iz 1952. godine, saopštila je danas Uprava carine.

Automobil je otkriven kada je na red za redovnu kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao kombi sa prikolicom domaće registracije koji se iz Srbije uputio ka Švedskoj, prevozeći natovareno vozilo obavijeno najlonom.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading