OSTALA BEZ PREBIJENE PARE! Ćerka Harisa Džinovića bankrotirala! Ovo su šok detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku priče o razvodu polemiše se i o tome šta rade naslednici pevača...

OSTALA BEZ PREBIJENE PARE! Ćerka Harisa Džinovića bankrotirala! Ovo su šok detalji! (FOTO)

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Ćerka pevača Harisa Džinovića Đina Džinović nije se oglašavala do sada u jeku priče oko razvoda sa kreatorkom Melinom Džinović, ali je sada sve iznenadila objavom na društvenim mrežama. Naime, Đina se našalila na svoj račun, pa je okačila sliku sa natpisom da nema previše novca na svom računu, ali da uprkos tome troši novac po restoranima.

Ona se često na Instagramu pohvali i skupocenim komadima odeće i nakita, a sada je sve iznenadila iskrenošću. 

Foto: Instagram printscreen

Đinina objava na Instagramu

 

Stanje na računu 1.500 dinara - pisalo je u objavi, u kojoj vidimo osobu kako uživa u silnim specijalitetima, pa je napisala "Hahahaha" što je objasnio da se ne potresa previše oko onoga kroz šta prolaze njeni roditelji, te je sve, po svemu sudeći stoički podnela.

Podsetimo, Haris je prvi iz porodice koji je javno govorio o razvodu od Meline, a tom prilikom je otkrio i kako njihova deca podnose sve to. 

Foto: Vladimir Lukić, ATA images, Instagram

Đina sa roditeljima Harisom i Melinom

 

Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo. Melina zna razloge što me ne napustila, ja ne znam nijedan. Bilo mi je teško pre godinu, godinu i po dana jer mi se razbija porodica i tako dalje. Međutim, nekako sam to ishendlovao snagom mentalnog sklopa koji je poprilično jak, a pomalo i tvrdoglav. Uspeo sam sve to da saniram i, kako se kaže, iz jedne bitke izađeš jači nego što si bio. Da se razumemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovek uspe da napravi i tu napravi pobedu, odnosno ako uspe to da pomiri onda je napravio pobedu i uspeo - istakao je Džinović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading