ŠA DOBIO SPECIJALNI ZADATAK, U SVEMU UČESTVUJU MIONA I STANISLAV: Veleobrt u Eliti, reper za tri života nije mislio da će ga ovo snaći!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša u šoku zbog onoga što mu se dogodilo u Eliti.

ŠA DOBIO SPECIJALNI ZADATAK, U SVEMU UČESTVUJU MIONA I STANISLAV: Veleobrt u Eliti, reper za tri života nije mislio da će ga ovo snaći!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

U proteklih nekoliko nedelja, rijaliti šou "Elita" je bio u centru pažnje zbog ljubavnog trougla koji čine Nenad Aleksić ŠaMiona Jovanović i Stanislav Krofak. Tokom emisije "Pretres nedelje", gledaoci su bili svedoci žestokog suočavanja između Ša i Stanislava.

Iako je Ša odlučio da bude potpuno "lagan", to mu nikako ne polazi za rukom, pa je sinoć shvatio da je njegova uloga u rijalitiju da bude komentator svoje trenutne izabranice i njenog bivšeg dečka, koji se ndavno uselio u Elitu i time mu zagorčao boravak u rijalitiju.

Dok se Miona pripremala za žurku, Ša je razgovarao sa cimerima i priznao im da ne zna zbog čega je sebi dozvolio ovakvu sramotu i da strahuje za ono što se može dogoditi, a to je da se Mioni vrate emocije prema bivšem dečku, koga je ostavila navodno zbog njega:

 

- Pa, nema šta da kažeš, komentarišeš situacije - rekla je Žana.

- Bože majko, biću komentator svoje devojke i njenog bivšeg. Ne mogu da uđem normalno u odnos, samo neke peripetije - rekao je Ša.

- To ti sam praviš, nalaziš devojke u rijalitiju - rekla je Žana.

- Zar je bitno gde? Bilo ovde, napolju u klubu... Treba da pratim da li će joj se vratiti emocije... - rekao je Ša.

Ša je sve vreme tokom žurke merkao Stanislava i merio udaljenost između Mione i njega, pa skrenuo Jovanovićevoj pažnju na distancu koju mora da drži, iako je prethodno izjavio da će joj dozvoliti da se ponaša kako ona želi i radi sve što misli da je ispravno, a on će u skladu sa tim doneti odluku hoće li nastaviti vezu sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading