DOKAZ KOLIKO SE MIONA OFUCALA TOKOM VEZE SA ŠA: Stanislav obelodanio njene fotografije, ovim je unakazio repera!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadu Aleksiću Ša neće biti dobro zbog ovih fotografija.

DOKAZ KOLIKO SE MIONA OFUCALA TOKOM VEZE SA ŠA: Stanislav obelodanio njene fotografije, ovim je unakazio repera!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na samom početku emisije "Pretres nedelje" došlo je do problema kad je Nenad Aleksić Ša saznao da Miona Jovanović ima želju da razgovara sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Voditelj Milan Milošević obelodanio je takmičarima da je Stanislav sinoć u "Šiša baru" rekao kako se Miona srozala, nakon čega je reper shvatio da je Panteri još stalo do njegove devojke. 

Stanislav je objašnjavao koliko je Miona nesrećna u vezi sa Ša, čemu svedoče i njene fotografije od ranije. Naime, Krofak je preporučio gledaocima da odu na njen Instagram profil i pogledaju njene fotografije, kako bi shvatili koliko je bolje Miona izgledala pre ulaska u vezu sa reperom.

Ša je dodatno iritirala činjenica da mnogi smatraju da je Miona "propala" tokom veze sa njim, pa je na sve načine pokušavao da opravda to što je Jovanovićeva poprilično zapostavila fizički izgled:

 

 

- On je rekao da se tvoje unutrašnje stanje vidi, jer se na osnovu slika može videti kako si izgledala sa njim, a kako sada sa Ša - saopštio je Milan Milošević.

- Pa, to je istina, možete pogledati njene fotografije - složio se Pantera.

- Meni je ona sada najlepša, ja sam baš video neki njen snimak, bila je utučena - besneo je Ša.

- Dobro, ovo je rijaliti, stres, nespavanje, ishrana... Ne možemo da poredimo spoljni svet i rijaliti - pravdala se Miona.

- Ovde nema ni frizera, ne može da vodi računa o ishrani... - nastavljao je Ša da se pravda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading