STANISLAV UPOTREBIO SVOJE GLAVNO "ORUŽJE", PA UNIŠTIO ŠA: Skandal uživo na Pinku, Miona priznala emocije bivšem!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je napokon otvorila dušu, pa otkrila da želi razgovor sa bivšim.

STANISLAV UPOTREBIO SVOJE GLAVNO "ORUŽJE", PA UNIŠTIO ŠA: Skandal uživo na Pinku, Miona priznala emocije bivšem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U proteklih nekoliko nedelja, rijaliti šou "Elite" je bio u centru pažnje zbog ljubavnog trougla koji čine Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović i Stanislav Krofak. Tokom emisije "Pretres nedelje", gledaoci su bili svedoci žestokog suočavanja između Ša i Stanislava.

Stanislav je otvoreno izneo svoje viđenje veze između Ša i Mione, što je izazvalo napetu atmosferu. On je istakao da je Miona izjavila kako je ova situacija počela da je izjeda, na šta je Ša reagovao iznervirano.

Ša je izrazio svoje nezadovoljstvo, tvrdeći da se Stanislavovo mišljenje znatno promenilo od početka njihovog boravka u kući. Stanislav je istakao da misli da Miona, i pored zaljubljenosti u Ša, oseća određeni pritisak zbog situacije.

 

- Da li misliš da bi ona razgovarala sa tobom? - upitao je Milan Milošević.

- Mislim da je na početku želela, ali zbog njega neće... Plaši se njegovih reakcija, ona nema svoj stav - rekao je Stanislav.

- Ti si rekao da misliš da ona njega ne voli - nastavljao je voditelj.

- Da, mislim da je bila zaljubljena na početku, da joj se svideo, ali da ga ne voli... To bih rekao po ponašanju - priznao je Krofak.

- Je l' se ona mene plaši? - pitao je Ša.

- Mislim da ima respekt - rekao je Stanislav.

- Uzdrmao je tvoj ulazak, nije joj sve jedno kada si ti ušao, ali mislim da je sve bolje. Ja nisam lik koji ucenjuje, ako me ne voliš rekao sam da se skloni, svoja je - rekao je Ša.

- Nešto mi kuva u stomaku, istina je da neke stvari ne radim zbog njega, drugačije bih da smo napolju - priznala je Miona.

- Dobro, neka onda raskine sa mnom i obavi taj famozni razgovor - pobesneo je Nenad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading