ŠA NAPAO PANTERU: Saznali šta im Mionin bivši govori iza leđa, reper napravio KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Eliti!

ŠA NAPAO PANTERU: Saznali šta im Mionin bivši govori iza leđa, reper napravio KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen

Na samom početku emisije "Pretres nedelje" došlo je do problema kad je Nenad Aleksić Ša saznao da Miona Jovanović ima želju da razgovara sa bivšim dečkom Stansilavom Krofkom. Voditelj Milan Milošević obelodanio je takmičarima da je Stanislav sinoć u "Šiša baru" rekao kako se Miona srozala, nakon čega je reper shvatio da je Panteri još stalo do njegove devojke. 

- Stanislav je juče tokom intervjua rekao da te ne prepoznaje i da ti je proradio ego nakon što je rekao da ga više ne zanima. Stanislav je rekao da nemaš karakter i da ti Ša naređuje šta ćeš ti da kažeš. On je rekao da devojka od toliko godina mora da ćuti čoveku od četrdeset. To su sve njegove reči - kazao je Milan.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

- Da mi je ego proradio, to nema veze s vezom. Poštujem Ša, zato ne želim da komuniciram sa Stanislavom. Ni moji roditelji nisu bili za to da idem za Zagreb kad sam bila sa Stanislavom, pa sam otišla. Sigurna sam da neće biti lako ni sad, ali ja uvek radim po svom. Gledam da izbalansiram situaciju puno puta jer ne želim da dolazi do neprijatnih situacija sa Nenadom. Možda je Stanislav sujetan, pa sad na mene prebacuje sve - govorila je Miona.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Stanislava sada roka ego. On je očekivao da će ga Miona juritri i moliti. Očekivao je da sve ono što je napolju proživljavao kad sam ga ja vređao, da se na neki način osveti. Nije on zaboravio Mionu. Da je tako, ne bi ga zanimalo da priča o njoj. Miona je moja devojka, kakav je naš odnos, to je naša stvar. On je rekao da Miona ne izgleda sad lepo kao s njim, a on sad već posle deset dana izgleda umornije nego kad je došao. Promenio je životni ritam, normalno je sve to. On je isto tako postavio neke uslove Mioni pre nego što je došla ovde. Ja sam neke stvari odmah primetio. Siguran sam da nije došao ovde jer ga Miona u potpunosti ne zanima - istakao je Ša.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

19.03.2024 05:15

neka je ziv i zdrav...ko cuo....ko ne cuo...ali stanislav je skroz ispravan...