STANISLAV VRATIO MIONU I ŠA NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA!" Otvorena Pandorina kutija, Milan Milošević raskrinkao Jovanovićevu!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad uzbudljiviji "Pretres nedelje", Miona Jovanović i Stanislav Krofak stavili sve karte na sto.

STANISLAV VRATIO MIONU I ŠA NA "FABRIČKA PODEŠAVANJA!" Otvorena Pandorina kutija, Milan Milošević raskrinkao Jovanovićevu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos repera Nenad Aleksića Ša i pevačice Mione Jovanović već mesecima unazad intrigira javnost koja prati dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita" iz minuta u minut. Nakon što se na imanje u Šimanvocima uselio njen bivši partner, Stanislav Krofak, dešavanja u Beloj kući su se dodatno zakomplikovala, a tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje" neke stvari su konačno izašle na videlo. 

Naime, Miona i Stanislav su progovorili o zajedničkom životu i planovima, a reper je zaključio da Jovanovićeva nije raskrstila sa bivšim.

Neprestano je od nje tražio da mu prizna istinu, dok ga je ona ubeđivala u svoje. Ukućani su komentarisali i nizali pohvale na račun Stanislava, što je Ša izluđivalo:

 

- Jesam li ja tebe držao na silu? - pitao je Stanislav.

- Nisi, ali neke stvari mi nisu odgovarale... našla sam te poruke, ali još neke stvari, koje nisam i nikada neću reći - objasnila je Miona.

- U suštini, imala je sve, ali nije imala ništa, ja bih to tako rekao - uključio se Ša.

- Trebalo je da je verim za Novu godinu, ali ona nije ispoštovala dogovor. Mene samo nervira što je ona govorila neke stvari, meni su njeni roditelji pisali, ja sam sve poruke dostavio, oni po svaku cenu žele da ona ne bude sa Ša, da se pomiri sa mnom, ali ja sam definitivno završio sa njom - rekao je Stanislav.

- Dečko je skroz na mestu, vidim da ne baca rovce i ne igra igrice - zaključio je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading