PANTERA SLAO DRONOVE U ŠIMANOVCE: Na sve načine pokušavao da SABORITA vezu Mione i Ša, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

11.03.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovani takmičar "Elite" otkrio da Pantera uopšte nije bio ravnodušan dok je gledao javnu prevaru!

PANTERA SLAO DRONOVE U ŠIMANOVCE: Na sve načine pokušavao da SABORITA vezu Mione i Ša, isplivali ŠOK DOKAZI! (FOTO)

Foto: RTV Pink, Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/Global Update

MMA borac Stanislav Krofak Pantera u petak se uselio u "Elitu" i svojim dolaskom napravio opštu pometnju u Beloj kući, a pogotvo u ljubavnom odnosu njegove bivše devojke Mione Jovanović i 20 godina starijeg repera Nenada Aleksića Ša

Kako se mnogo spekuliše o njegovim emocijama na društvenim mrežama, diskvalifikovani takmičar "Elite" Sanjin Horvat osetio je potrebu da se oglasi i otkrije detalje koje do sad niko nije znao, kako bi objasnio da Stinislavu uopšte nije bilo svejedno kad je počeo da se razvija odnos između Mione i Ša. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miona Jovanović, Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

- Ovako, ja više ne mogu slušati neke ljude, ni čitati komentare. Nakon nekoliko dana po izlasku iz "Elite" sam sam se čuo sa Stanislavom. Mi se znamo i od pre, te mi je rekao da ne može verovati kakva hipotetička pitanja njoj dolaze da to nema veze sa životom te se uputio za Beograd(Šimanovce) dok je bio sa mnom na telefonu. Čovek je odlepio i digao dron sa porukama upućene Mioni da ne sluša nikoga da se drži njihovog dogovora, a to je da 1.1. ulazi on unutra. Međutim, kad je sigao dron iznad Bele kuće dron mu je srušen i nije uspela da dođe poruka do nje i Mionini roditelji znaju za tu siutaciju. To nisu male stvari kad se odluči čovek na takav čin mislim da su vam sad hejteri neke stvari jasne. Hvala lepo - poručio je diskvalifikovani takmičar "Elite" Sanjin Horvat. 

Republika

Foto: instagram.com

Sanjin Horvat se oglasio povodom učešća Stanislava Krofka u "Eliti"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading