SKANDALI EPSKIH RAZMERA IZ MINUTA U MINUT: Svi bruje o HAOSIMA u Eliti - Mionin bivši prelazi na OVU učesnicu?

Autor:

Zadruga

10.03.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila šta publika može da očekuje od Elite!

SKANDALI EPSKIH RAZMERA IZ MINUTA U MINUT: Svi bruje o HAOSIMA u Eliti - Mionin bivši prelazi na OVU učesnicu?

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka Sanja Grujić razvezala je jezik o aktuelnim dešavanjima u "Eliti". Na samom intervjua prokomentarisala je odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Kako je rekla, Ša sažaljeva jer bira partnerke koje ne mogu da ga isprate.

- Ja ljubav ni jednu, ni drugu ne bih merila, jer kada nekoga voliš, onda voliš. Mislim da imaju emocije jedno prema drugom, samo po mom mišljenju, Ša se ne snalazi u emotivnim odnosima u rijalitiju, jer bira partnerke koje ne mogu da ga isprate ili ne može da funkcioniše u zatvorenom prostoru u odnosima. Meni ga je žao. Mislim da on sebi iz godine u godinu sebe svojim učešćem uništava i nadam se da če mu neko pomoći dok mu ne bude kasno - započela je Sanja.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Sanja Grujić

- Njegov ljubavni odnos poslednjih godina je vrlo turbulentan, on je po ulasku u "Zadrugu 6" bio u vezi sa nekom devojkom, po izlasku iz "Zadruge", posle mesec dana, čuli smo da se oženio. Mislili smo da je sa tom devojkom, ispostavilo se da je sa Vanjom. Po početku naredne sezone već se razveo od Vanje, sada je u emotivnom odnosu sa Mionom. Mislim da je kod njega sve promenljivo i mislim da ništa nije dovoljno čvrsto i da brzo odustaje od svakog odnosa i svake veze i da se pronalazi kao da ima 20 godina, a ne 40 i nešto... Ja gledam ljude i ponaosob i kako funkcionišu u tim međuljudskim odnosima. Miona nije tip osobe koji mi paše i koji mi je dopadljiv. Kada bi mi neko rekao: "Spoji Ša sa nekom devojkom", ja ga nikada ne bih spojila sa Mionom. Imaju različite karakterne osobine, imaju različite stilove života i tu neku dobrodušnost koju Ša poseduje, a ona ne - istakla je Sanja, pa prokomentarisala ulazak Stanislava Krofaka Pantere u "Elitu":

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miona, Pantera i Ša

- Mislim da bi Stanislav trebalo da zaboravi na Ša i Mionu i da se posveti Matorinoj Svetislavi (smeh). Šalu na stranu. Ne dopada mi se to potenciranje od strane Ša: "Hvala Bogu da je ušao, sad više nećemo dobijati hipotetička pitanja", mislim da mu to nimalo ne odgovara. Rekla bih da će skandali neviđenih razmera da se dešavaju iz sata u sat... Ja mislim da je dečko ušao radi svoje lične promocije, nije želeo da se potencira da je on Mionin bivši dečko, odnosno u tom trenutku sadašnji kada je stupila u vezu sa Ša. Mislim da će on da pokuša da proceni da li je intresantniji u toj priči sa njima dvoma, da se smuva sa nekom devojkom ili da se muva sa svima, radiće ono što je intresantno i ono što će da ga digne u visine... Svake godine su to različite ličnosti, isti stilovi. Mislim da uvek neko oponaša nekoga, sada konkretno na koga me podseća, ne bih mogla da kažem, nisam razmišljala na tu stranu. Meni ove sezone, osim malog Uroša, niko nije autentičan, nego su svi nečije kopije i nešto što je viđeno - dodala je Grujićeva za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading