BIVŠI RIJALITI UČESNIK ŽELI DA SPASE MAJU: Ahmićke su zapalile Takiju auto zbog nje, ima NEPRIJATELJE!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vita Tarot želi da uđe u "Elitu" i spase Maju Marinković!

BIVŠI RIJALITI UČESNIK ŽELI DA SPASE MAJU: Ahmićke su zapalile Takiju auto zbog nje, ima NEPRIJATELJE!

Foto: instagram.com/printscreen, youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Vita Tarot, bivši učesnik rijalitija "Parovi", govorio je u jednoj emisiji o aktuelnostima u "Eliti". Posebno se osvrnuo na Maju Marinković, sa čijim se ocem Takijem Marinkovićem privatno druži. Vita je otkrio da je hteo da uđe u "Elitu" kako bi spasao Maju.

- Ona ima neprijatelje, kao što je bilo i prošli i pretprošli put. Od tih zavidnih i zlobnih - istakao je Vita.

Republika

Foto: youtube.com/Goli Zivot TV HAPPY

Vita Tarot

Voditelj emisije ga je potom upitao da li zna ko je Takiju nedavno zapalio automobil. Podsetimo, Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, izjavio je da je to preko posrednika uradila njena sestra Sita Ahmić, a sa njim se složio i Vita.

- Taki nije ni folirant, ni prevarant. To nije zbog njega, već zbog Maje. To je konkurencija Aneli sa Majom, pa je zbog toga došlo da Aneli (Sita) šalje neke ljude. Da bi Maja pukla, da bi se iznervirala, da bi se Maja uplašila. Da, ja mislim da ona stoji iza toga - istakao je Vita za domaće medije.

Republika

Foto: www.youtube/Zadruga Official, ATA images

Maja, Sita, Aneli

Inače, Sita je nedavno otkrila da je tužila i Maju i Takija, kao i Staniju Dobrojević, a posle ove izjave mogao bi na toj listi da se nađe i Vita.

- Ova ih ima dosta, a tek ova dole.Trebaće još dve sezone da isplati sestru i mene ! Juče joj prijateljica i tata, koji je takođe tužen, kažu da da gas. Znači troje pumpaju da udara, da li je moguće ovo? Kada budem smela sve ću tužbe okačiti javno - poručila je Sita nedavno putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

10.03.2024 15:01

Pokazivanje arsenala "Veštaka" Maja je pokazala ko je i šta je a i njen otac Taki koji joj seksualna pomagala i tangice kupuje u "Seks Šopu".

IGOR

10.03.2024 16:03

pa vidi se i avioa da su ljubomore a maju to su oe sestre koje orgijaju i dee mua uas