PANTERA DOLIO ULJE NA VATRU: Ša pozeleneo od muke, ovo je brutalan ŠAMAR REALNOSTI!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne zna šta ga je snašlo!

PANTERA DOLIO ULJE NA VATRU: Ša pozeleneo od muke, ovo je brutalan ŠAMAR REALNOSTI!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom emisije "Gledanje snimaka" emotivan je prilog u kom je Stanislav Krofak pričao kako je Miona Jovanović u njihovoj vezi bila mnogo drugačija nego u ljubavnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i kako je ona bila ta koja je kpnstantno tražila pažnju i dokaze ljubavi, dok 20 godina starijem reperu zamera štoje previše zahtevan i od njega nema mira. 

Ova situacija dodatno je poremetila Ša jer se pojavio još jedan dokaz da Mionina ljubav prema njemu nije iskrena i da je prema bivšem bila znatno veća. 

- Meni je samo nejasno kako je od njega tražila i pažnju i sve a kod mene je obrnuto. Kao da je mnogo hladnija, to mene mnogo ubija - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

- To može biti zato što se on totalno drugačije ponaša prema njoj, ja nisam takav da insistiram da je ljubim i da me grli ceo dan, moguće da je to problem - rekao je Stanislav.

- Ja znam da ispadam sprdnja u narodu, ali ja sam takav ne znam šta je loše da traži ljubav od svoje devojke. Ja sam u nekoj fazi da ne znam kad da pružim ruku i kad da je zagrlim, ja ne perem sebe kad izvilenim, ali znaš u odnosu smo treba da grmi sve da se ljubimo i volimo - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

- Mi smo bili u vezi kao drugar i drugarica, išli smo tako zajedno svuda i onda smo uveče razmenjivali nežnosti, sa Nenadom ne možeš da se pomakneš, ako se pet minuta ne držimo za ruku on odma nećeš da me držiš za ruku, non stop da se držimo to mene pristiska - govorila je Miona.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading