POSLEDNJE SLIKE MIONE I STANISLAVA: Sve je pucalo od strasti, obećavala je da ga nikad NEĆE PREVARITI! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu fotografija bivšeg para o kojem sad svi pričaju!

MMA borac Stanislav Krofak Pantera u petak se uselio u "Elitu" i svojim dolaskom napravio opštu pometnju u Beloj kući, a pogotvo u ljubavnom odnosu njegove bivše devojke Mione Jovanović i 20 godina starijeg repera Nenada Aleksića Ša

Iako Stanislav govori kako ga bivša devojka uopšte ne zanima i da joj nikad ne bi oprostio izdaju koju mu je načinila, iz dana u dan isplivala sve više detalja iz njihovog odnosa, koji intrigiraju javnost, a zbog kojih reper sve više ludi i dolazi do nervnih rastrojstva. 

Portal Republika prisustvovao je poslednjem susretu Miona i Stanislava, sam dan pred njen ulazak u "Elitu" kad ju je dopratio ispred hotela, gde su takmičari noćili pred veliko otvaranje sedme sezone najgledanijeg rijalitija. 

Slike možete pogledati u galerijiu nastavku ovog teksta. 

Stansilav je tad privukao jako veliku pažnju svih prisutnih kad se pojavio u besnoj mašini koja je imala "pantera" tablice. Oni su se tad ispred kamera našeg fotoaparata strastveno poljubili, a Miona nam je govorila kako će njihova veza opstati ako je prava ljubav i da veruje kako će je on čejati. 

Poželeo mi je sreću, uz mene je, rekao mi je pamet u glavu i to mi je sasvim dovoljno - rekla je Miona, koja se nada da će ostati dugo u "Eliti":

Ako sam prvi put ostala tako dugo (sedam i po meseci), trebalo bi i sada. Dečko me je podržao, nadam se da će sve biti kako treba. Ovo mi je baš teško, totalno drugačije od prvog puta. Ja znam šta mogu da uradim, a šta ne. Imam nekog, i to stvara mi tenziju kako će on na sve to gledati.Ako je to prava ljubav, i ako nam je suđeno, bićemo zajedno - poručila je Jovanovićeva tada za Republiku, tvrdeći da Panteru neće prevariti. 

Republika

Foto: Republika

Miona Jovanović

Njen ceo intervju možete pogledati na početku ovog teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

13.03.2024 05:24

MIONA JESTE ZLO...ALI ON JE NEPOPRAVLJIV U SVAKOM POGLEDU...PROMAŠEN REPER, MNOGI ZA NJEGA NISU ČULI...KOMPLEKSI GA TUKU...A ŽIVOT I GODINE PROLAZE...