PANTERA IMA KECA U RUKAVU? Isplivali detalji njegovog plana za Mionu i Ša, palo RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić dao sud o novom takmičaru!

PANTERA IMA KECA U RUKAVU? Isplivali detalji njegovog plana za Mionu i Ša, palo RASKRINKAVANJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić danas je postao vođa za ovu nedelju u rijalitu takmičenju "Elita", a odmah nakon proglašenja imao je zadatak da cimerima podeli novac za troškove. Mnogi su mu zamerili da danas nije bio iskren i da je koristio svaku moguću priliku da se ušlihta rijaliti igračima koji imaju jake priče i česta su meta komentarisanja. 

Veliku pažnju privuklo je i njegovo obraćanje Stanislavu Krofku, koji se nedavno uselio u "Elitu", a Nikola je za njega imao samo najlepše reči, kao i za njegovog "rivala" Nenada Aleksića Ša

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić dao budžet Maji Marinković i Stanislavu Krofku

- Stanislav tri hiljade, pokazao se kao gospodin, pokušavamo da skontamo da li ima nekog keca u rukavu ili ne, mislim da neće ništa reći. Mislim da je on neko ko je jako iskren, otvoren, transparentan, da si došao ovde jer si pozvan. Ne meša se u odnos Mione i Ša, to toliko pokazuje o tvom kvalitetu kao osobi, darežljiv si, podelio si nam majice, vidi se da nisi tip koji ima zle misli i namere - rekao je Lakić.

- Maja tri hiljade, ja je gotivim, ali mislim da si nedorečena. Imaš mnogo toga da kažeš, ali prema nekima si jako blaga. Umeš da pomrsiš konce, ali upakuješ ga sa mašnom, očekuje se od tebe da opleteš po nekim ljudima, mislim da itekako imaš ružno mišljenje o mnogima, ali nećeš da ga izneseš. Mislim da želiš da ostaneš lagana ove sezone, tu smo još tri ipo meseca, videćemo da li ćeš da se oklizneš ili nećeš - rekao je Lakić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading