STANISLAV IMAO PLANOVE ZA IZOLACIJU SA MIONOM: Ša ne bi mogao ni da pređe prag, osmislio sve do detalja!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak je objasnio kako bi funkcionisala izolacija sa Mionom.

STANISLAV IMAO PLANOVE ZA IZOLACIJU SA MIONOM: Ša ne bi mogao ni da pređe prag, osmislio sve do detalja!

Foto: youtube.com/pink.rs

U proteklih nekoliko nedelja, rijaliti šou "Elite" je bio u centru pažnje zbog ljubavnog trougla koji čine Nenad Aleksić ŠaMiona Jovanović i Stanislav Krofak. Tokom emisije "Pretres nedelje", gledaoci su bili svedoci žestokog suočavanja između Ša i Stanislava.

Stanislav je otvoreno izneo svoje viđenje veze između Ša i Mione, što je izazvalo napetu atmosferu. On je istakao da je Miona izjavila kako je ova situacija počela da je izjeda, na šta je Ša reagovao iznervirano.

Stanislav i Ša su sinoć prvi put stavili sve karte na sto i otkrili šta misle jedan o drugom, a gledaoci su očekivali i Mionin razgovor sa bivšim dečkom, koji se nije dogodio, jer je Nikola Lakić odlučio da u izolaciju pošalje Snežu Kušadasi i Darijana Radomirovića.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Stanislav je ova dešavanja komentarisao u pabu, zajedno sa ukućanima, pa priznao Lepom Mići da nikako ne bi boravio u izolaciji, ako bi Miona odlučila da sa sobom povede i Ša, s obzirom da ne želi spavati u istoj prostoriji sa njima. Ovo priznanje iznenadilo je brojne gledaoce, zbog činjenice da je Stanislav od samog početka tvrdio da nema emocije prema Mioni, te se činilo da mu ne smeta da ih gleda zajedno:

- Šta, ona ako povede Ša u izolaciju, to je njena stvar - prokomentarisao je Mića.

- Ja ne bih spavao tamo... Da ja budem tamo sa njima? Dok oni spavaju? Nema šanse, ja bih samo izašao - bio je odlučan Stanislav.

- Pa, kazna za odbijanje izolacije je 10.000 evra, ja mislim, ušao si u rijaliti - uključio se Boža Džons.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading