PRIPREMITE KOKICE ZA VEČERAS, DOGOVOREN PRVI RAZGOVOR MIONE I STANISLAVA?! Ša ovo neće preživeti, sledi nezapamćeni ŠOU!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledi šok za Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka, ni ne slute šta im se sprema za večeras.

PRIPREMITE KOKICE ZA VEČERAS, DOGOVOREN PRVI RAZGOVOR MIONE I STANISLAVA?! Ša ovo neće preživeti, sledi nezapamćeni ŠOU!

Foto: printscreen youtube, ATA Images

Sinoć se u rijalitiju "Elita" odigrala nesvakidašnja emisija "Izbacivanje". Naime, čak petoro učesnika se borilo za opstanak - Uroš Stanić i Ivan Marinković, koje su nominovali Odabrani takmičari, Teodora Delić, koju su nominovali cimeri, kao i Pavle Milevski i Slobodan Josipović, koje je nominovala publika.

Slobodan je napustio takmičenje, pa imenovao Nikolu Lakića za ovonedeljnog vođu, a na njemu je da večeras izabere svoje potrčke, kao i omiljenu osobu, koja će boraviti u hotelu sa njim.

Već se uveliko spekuliše ko bi mogao ići u izolaciju na sedam dana, a mnogi su zaključili da će Lakić zavrteti rijaliti i postaviti Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka za potrčke, kako bi imali priliku eventualno da porazgovaraju i raščiste sve među njima.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak

 

Podsetimo, kada se potegla ova priča u Eliti, Nenad Aleksić Ša je burno reagovao, pa naglasio da, ukoliko se to dogodi, on u izolaciju ide sa svojom devojkom i njenim bivšim dečkom, kako se nešto ne bi dogodilo njemu iza leđa.

Miona se nekoliko puta izjasnila, pa naglasila da bi volela da porazgovara sa Stanislavom i izvini mu se za javnu preljubu, ali kako joj to reper ne dozvoljava, nije isključeno da bi joj se dopala ideja da bude u izolaciji sa Panterom, kako bi imala priliku da mu objasni kako stoje stvari i sazna da li ju je on voleo, u šta je sumnjala prilikom ulaska u rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading