ŠOK INFORMACIJA OD MIONINIH! Stanislav dobio poruku koja će promeniti TOK RIJALITIJA, sledi totalni preokret!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak dobio podršku!

ŠOK INFORMACIJA OD MIONINIH! Stanislav dobio poruku koja će promeniti TOK RIJALITIJA, sledi totalni preokret!

Foto: TV Pink/printscreen

MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak nedavno je ušao u rijaliti ,,Elita 7", a najveći nemir tim ulaskom napravio je reperu Nenadu Aleksiću Ša. Poznato je da je Miona prevarila Stanislava sa Nenadom, zbog čega mnogi smatraju da će među njima doći do velikog okršaja nakon nekog vremena. 

Međutim, do tada, Stanislav dobija svu podršku iz Kragujevca, odakle je inače Miona, gde su njih dvoje i provodili vreme. Naime, na Instagram profilu MMA borca osvanula je poruka od jednog Mioninog sugrađanina, koji je svim srcem nahvalio Stanislava, pohvalio njegovo samopouzdanje i ponašanje u rijalitiju o kom svi bruje. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak Instagram

 

- Tako je, podrška i iz Kragujevca za konstataciju kako treba da se prezentuje ostvaren čovek bez kompleksa, sujete i gordosti. Retko viđen lik koji ,,svojim mirom unosi nemir među pojedincima". Stanislav ne teži ka tome da bude poseban, a upravo ta činjenica potvrđuje da samo obični ljudi su posebni - bila je poruka koju je Stanislav Krofak dobio od jednog Kragujevčanina. 

Stanislav je ispričao da nakon što je Miona donela odluku da započnu zajednički život, da joj je dao ultimatum da obriše neke muškarce, što je ona prihvatila, na šta se Ša upalio, jer je ona odbila da blokira bivše momke iz rijalitija sa kojima je bila nakon što izađu iz ,,Elite 7". 

- Dolazila je više puta u Zagreb, pa se dešavalo da dodaje neke ljude na Instagramu, ja sam rekao šta meni smeta i rekao sam joj da joj neću ponavljati. Nije se to događalo, kako smo rekli, prihvatila je to. Nikada nije bilo svađe u vezi. Nije prekršila dogovor - izneo je Stanislav. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

- Meni je drago da to čujem, svaki muškarac kome je stalo do devojke, neće dozvoliti da dodaje neke ljude, Kurtu i Murtu, ona je meni rekla da je to bolesno - pričao je Ša. 

- Ne, ti si meni rekao da moram da blokiram sve muškarce sa kojima sam... Da kažem konrektno? Sa kojima sam bila ovde, sa kojima sam se družila u Zadruzi 3. A Stanislav mi je rekao da ih ne blokiram, nego da ih ne dodajem - dodala je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mica

18.03.2024 06:01

Mionaaaaaa