MIONA POSLALA STANISLAVU TAJNU ŠIFRU ŠA IZA LEĐA: Skandalozni SNIMAK iz Elite kruži internetom!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović poslala Stanislavu Krofku jasnu poruku!

MIONA POSLALA STANISLAVU TAJNU ŠIFRU ŠA IZA LEĐA: Skandalozni SNIMAK iz Elite kruži internetom!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Rijaliti šou "Elita" ponovo je bio u centru pažnje javnosti ovog vikenda, kada je pevačica Miona Jovanović šokirala mnoge svojim potezom. Naime, Miona je izazvala buru komentara obukavši istu trenerku kao i njen bivši dečko, Stanislav Krofka. Mnogi su odmah počeli da nagađaju da li je ovo bio njen način da pošalje tajnu poruku bivšem partneru, ili je možda samo reč o slučajnom izboru odevne kombinacije.

Nakon što je pre nekoliko nedelja Miona Jovanović javno priznala vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, mnogi su bili zatečeni njenim potezom da obuče istu trenerku kao i njen bivši dečko. Mnogi su se zapitali da li je ovo bio njen način da probudi prošle emocije kod Stanislava Krofka, ili je možda samo želela da privuče pažnju medija.

 


Iako su mnogi spekulisali da je Mionin potez bio samo lažna nada da će se pomiriti sa bivšim dečkom, neki su ipak smatrali da bi ovo mogao biti iskren potez pevačice. Teorije zavere i tumačenja Mioninog postupka brzo su se proširile društvenim mrežama, ostavljajući fanove u neizvesnosti.

Nakon javnog priznanja veze sa Nenadom Aleksićem Ša, Miona Jovanović je postala predmet mnogih tabloida. S obzirom na to da je veza između Mione i Nenada izazvala dosta kontroverzi, mnogi su se zapitali da li je Mionin potez sa trenerkom bila samo još jedna epizoda u ovom rijaliti sapunici ili je zaista imala dublje značenje.

Dok javnost i dalje spekuliše o pravom značenju Mioninog poteza, ostaje nam da vidimo da li će ova tajna poruka imati ikakav uticaj na njen odnos sa bivšim dečkom. I dok se mnogi nadaju srećnom završetku ove priče, jedno je sigurno - Miona Jovanović i dalje drži pažnju javnosti svojim potezima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

17.03.2024 18:51

Miona, Sa i Stanislav imaju dogovor. Sa se buni za Honorar-da ovo dvoje imaju veci- Miona sa rukama i prstima se dogovara sa Stanislavom. Kako je moguce biti u vezi 15 meseci (ova bila u rijalitiu a ovaj imao meceve i boksovao u drugim drzavama. (To nisu spominjali). Sve za novac - on mi se zgadio - helikoperom do Mione. Jede kao Ala i to prstima (u pabu)-