KLJUČNI SVEDOK PROGOVORIO O MIONI I STANISLAVU: Otkrivena ISTINA o njihovom odnosu, evo šta se dešavalo u Zagrebu!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o odnosu Mione Jovanović i Stanislava Krofka.

KLJUČNI SVEDOK PROGOVORIO O MIONI I STANISLAVU: Otkrivena ISTINA o njihovom odnosu, evo šta se dešavalo u Zagrebu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

U petak se u "Elitu 7" uselio Stanislav Krofak Pantera, bivši momak Mione Jovanović koja ga je javno prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Od Stanislavovog ulaska, u Beloj kući su se pokrenule mnoge teme o odnosu Mione i Stanislava, ali i mnogi sukobi između Mione i Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

 

Naime, kako je Ša ubeđen da Miona i dalje oseća nešto prema Stanislavu čim želi da popriča sa njim, on konstantno ulazi u sukobe sa njom, a njeno ponašanje ga dovodi do tačke pucanja. Međutim, kako se u Beloj kući svakodnevno polemiše o životu koji je Miona imala kraj Stanislava u Zagrebu, za koji ona tvrdi da joj nije odgovarao.

Tokom sinoćnje emisije Miona je otkrila ko je više poštuje Ša ili Stanislav, te je napravila paralelu između njih, rekavši da su isti. Sada se oglasila njihova komšinica za medije i otkrila detalje o kojima bruje svi:

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Pre svega moram da kažem da je Stanislav jedan jako vredan i miran momak. On je sve radio za Mionu, kako bi ona bila srećna. Iskrena da budem, ono što ona priča u Eliti nema veze sa vezom, uvek je imala njegovu pažnju i uvek joj je priređivao iznenađenja kako bi bila srećna, ali njoj to očigledno nije bilo dovoljno. - rekla je njihova komšinica pa dodala:

- Mislim da je Miona mnogo pogrešila, Stanislav joj nikad nešto onako nije priređivao kao onaj Ša koji joj stalno skače po glavi. Devojka se upropastila kada je ušla u vezu sa njim, mada se nadam da će se opametiti, ali ne verujem da ima nade za pomirenje nje i Stanislava - dodala je ona za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
IGOR

15.03.2024 18:47

to se i vidi devojka bolid