TOTALNI PREOKRET U ELITI! Ovo je TAJNO ORUŽJE Stanislava, zbog OVOGA se Ša plaši da će IZGUBITI Mionu!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović kada sazna ovo, neće joj biti svejedno!

TOTALNI PREOKRET U ELITI! Ovo je TAJNO ORUŽJE Stanislava, zbog OVOGA se Ša plaši da će IZGUBITI Mionu!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić, poznatiji kao Ša, izazvao je pažnju gledalaca rijalitija "Elita 7" kada se poverio Mileni Kačavendi da planira da se nakon izlaska iz rijalitija posveti treningu. Ova odluka izazvala je različite reakcije, a mnogi su spekulisali da se Ša oseća iskompleksirano nakon što je Stanislav Krofak ušao u rijaliti.

Ša je pokazao iskrenost pred kamerama kada je otvoreno razgovarao sa Milenom o svojim planovima nakon rijalitija. Izrazio je želju da se posveti treningu i poboljšanju svog fizičkog izgleda, što je iznenadilo mnoge, imajući u vidu da je do sada bio poznat po svom muzičkom radu.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Nenad Aleksić Ša

 

- Planiram sad kad izađem, pet meseci ful treninga - rekao je Ša u razgovoru sa Žanom i Milenom. 


Ova odluka izazvala je različite reakcije među gledaocima rijalitija. Dok su neki podržali njegovu odluku da se posveti sebi i svom fizičkom zdravlju, drugi su spekulisali da je ovo reakcija na ulazak Stanislava Krofaka u rijaliti, te da se Ša oseća ugroženo njegovim prisustvom.

Nenad Aleksić Ša nije skrivao svoju želju da se posveti zdravom načinu života i fizičkoj aktivnosti. Ovo može biti korak ka promeni prioriteta u svom životu i posvećivanju pažnje sopstvenom fizičkom i mentalnom blagostanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 


Iako je postao poznat javnosti kroz učešće u rijalitiju "Elita 7", Nenad Aleksić Ša pokazao je da je više od toga. Njegova iskrenost i otvorenost o planovima za budućnost dodatno su ga približile gledaocima koji su prepoznali da svako može imati svoje snove i ciljeve, bez obzira na okolnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading