NE KUPAJU SE, KUNU SE U DECU, LAŽU: Hitna reakcija Asmina Durdžića nakon SKANDALOZNOG pomirenja Aneli i Janjuša!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić ocrnio bivšu partnerku, koja se zaklela u njihovo dete da se neće pomirit sa Janjušem!

NE KUPAJU SE, KUNU SE U DECU, LAŽU: Hitna reakcija Asmina Durdžića nakon SKANDALOZNOG pomirenja Aneli i Janjuša!

Foto: ATA Images

Aneli Ahmić se nedavno, nakon sukoba sa Markom Janjuševićem Janjušem, zaklela u ćerku Noru da više nikad neće biti sa njim, a zatim je ponovo završila u njegovom krevetu. Zbog ovoga su je fanovi razapeli na društvenim mrežama.

"Ološ se četiri puta zaklela u Noru, dok Janjuš misli da zakletva u dete nije bitna. Lažovi i foliranti baš pristaju jedno drugom", stajalo je u objavi sa  sve kompilacijom njihovih izjava.

Nakon ovoga, oglasio se i Anelin bivši partner Asmin Durdžić, sa kojim je i dobila ćerku. On je kratko prokomentarisao dešavanja između Aneli i Janjuša, te osudio svoju bivšu suprugu.

- Vide gledaoci sve, da je ona najveći folirant i bezdušna. Kune se u dete, pa pogazi reč, to njoj ništa nije novo. I meni je to radila, kune se u dete, pa slaže - priča Asmin, koji svojoj bivšoj i Janjušu želi da ostanu zajedno:

- Svakako su jedno za drugo, imaju iste stavove u životu - da lažu, petljaju, foliraju, da se kunu u decu, da slažu, ne kupaju se, ne menjaju posteljine po tri meseca... Isti su, treba da budu zajedno. Ja im želim celu ljubav ovog sveta i nadam se da će ostati do kraja života zajedno - poručio je Asmin za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija i Asmin

Asmin je danas izjavio ljubav Staniji, koja slavi 39. rođendan. Osim nežnih reči, poklonio joj je i "porše" od 280.000 evra, ali i sat marke "roleks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Srna

17.03.2024 17:29

S obzirom da si toliko zaljubljen u Staraletu mnogo pratiš Aneli i Janjuša pa čak i kad se kupaju. I dalje te boli Aneli i ne znaš šta ćeš više od gluposti. Okani se žene, ne zanimaš je. I dalje budi fifi i kupuj ljubav. Ti se možes kupati čitav dan ali dzabe, duša ti je prljava! Gde su ti deca? Uhvatio si se baba devojke i ne vidiš dalje od nosa.

Fifi

17.03.2024 20:08

@Srna - Ja nisam zaljubljen u Aneli a niti u Staniju a vidim da se Aneli ne kupa često, spava u posteljini po kojoj skače pas a šape mu prljave, pas tu nekad i piški, Aneli leži često u patikama u kojima hoda po prljavom klozetu i kući (Mića je često opominje da ne leži u prljavim patikama na ležajevima u "Pab" -u gde ljudi spavaju,, Anelina kosa je često ulepljena, Aneli deluje zapušteno. Aneline čsrspe pocrneđle i štrokaave. Janjuševastopala neoprana i crna po nejoliko dana. Da, njih dvoje su prljavi.