ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA BIVŠEG ZADRUGARA: Slavni pevač se pojavio u jutarnjem programu u NEVIĐENOM IZDANJU, sve ostavio u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić iznenadio publiku transformacijom, pa se oglasio!

ŠOKANTNA TRANSFORMACIJA BIVŠEG ZADRUGARA: Slavni pevač se pojavio u jutarnjem programu u NEVIĐENOM IZDANJU, sve ostavio u NEVERICI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularni pevač i bivši zadrugar Miloš Bojanić pojavio se jutros u emisiji "Novo vikend jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić, gde je sve iznenadio šokantnom transformacijom. Miloš, koji inače farba kosu u crno, pojavio se sa prirodnom sedom kosu i skoro ćelav.

Fotografija je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama i svi su počeli da komentarišu njegovu transformaciju. Pevač se oglasio i otkrio o čemu se radi i zbog čega se odlučio na takvu promenu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš Bojanić se pojavio u jutarnjem sa novom frizurom

- Aaaa, znači vidi se! Pa šta da vam kažem izgbio sam opkladu i morao sam takav da se pojavim u javnosti. Kum i ja smo se nešto kladili i dogovor je bio da ako ja izgubim, da se u prvoj emisiji u koju gostujem pojavim bez ofarbane kose, što sam ja i učinio. Opklada je bila mnogo jaka, a ja kao gubitnik u ovoj priči, uradio sam ono što se zahtevalo od mene - rekao je kroz smeh pevač za "Kurir", pa otkrio da li radi neki tretman za podmlađivanje:

- Ma ne, taman posla. Šta će to meni (smeh) - poručio je Miloš Bojanić

Inače, Miloš je nedavno govorio o planovima za prodaju luksuzne vile u Baošićima, koju je nedavno renovirao.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Bojanić inače farba kosu u crno

- Moleri, keramičari i električari su radili samo, a sve ostalo sam ja sam radio. Ostaće uspomena na moje pesme i kuće, to su moji spomenici. Ja sam čvrsto odlučio da prodam kuću jer sam shvatio da sam sve što sam radio i sagradio, ja sam sebi zadao veliku obavezu. Biti domaćin na svadbi i na slavi i u mojoj kući je mnogo teška obaveza. Iz tog razloga ću je prodati. Razmišljao sam da kupim jednu jahticu da ima sobu, kupatilo, kuhinju, da ima frižider. Imaću tu neku garsonjericu za suprugu i mene. Hoću da budemo na vodi, da ribarimo, da spavamo na moru. Kuća je prevelika obaveza. Za 12 porodica ja imam obavezu da posvetim makar po 10 minuta za tri meseca ja sam gotov. Žena izdaje u Novom Sadu kuću, ja ovde... Malo putujemo, malo uživamo... Mikica i Bojana su bili, a Banetove ćerke su velike, punoletne, imaju momke, završavaju fakultete i tu su sad drugi planovi... Bane je društven, uklapa se sa svojim obavezama... - ispričao je pevač na Pinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading