PROCURILA VRELA FOTKA NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Kao od majke rođen, na OVO su pale Miljana i Teodora! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Macanović se skinuo u spavaćoj sobi, slika procurila na društvenim mrežama!

PROCURILA VRELA FOTKA NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Kao od majke rođen, na OVO su pale Miljana i Teodora! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Teodora Delić, aktuelna učesnica "Elite", juče je proslavila rođendan, a njen partner Nenad Macanović Bebica, sa kojim je poslednjih nekoliko nedelja više puta raskinula, dobio je podršku od njenih fanova. Oni su fotke poklona i čestitki objavili na društvenim mrežama, ali to nije jedina stvar koja je postala viralna. 

Naime, Macanović se u jednom trenutku presvlačio u spavaćoj sobi, a njegova fotka osvanula je na društvenoj mreži Instagram. Bivši dečko Miljane Kulić pokazao je čime raspolaže i kako izgleda bez odeće, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Bebica se svukao i pokazao čime raspolaže

Inače, Teodora je dobila i čestitke od fanova koji su podržali njen odnos sa Nemanjom Gačićem, a Teodora je odlučila da tu čestitku pocepa.

- Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu. Volimo te - pročitao je Đedović, a onda je, kako mu je Teodora rekla, pocepao čestitku. 

Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, sastavio je delove pocepane čestitke i doneo je Nemanji kako bi mogao da pročita celu, jer to nije urađeno na proslavi rođendana.

- Želimo ti da ostvariš svoju ljubav sa Nemanjom! Jedinu pravu! Otvori sve srce, pobedi strah i priznaj sve i sebi i Nemanji i celom svetu! Prelepi ste zajedno! Volite se - pisalo je u čestitki, što je Nemanja čitao i smejao se.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora i Bebica na proslavi njenog rođendana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading