MARIJI KULIĆ PRESEO ODMOR U SOKOBANJI: Hitno se oglasila nakon DRAME u Eliti!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićki zasmetalo izlaganje Lepog Miće, isprozivala bivšeg cimera na Instagramu!

MARIJI KULIĆ PRESEO ODMOR U SOKOBANJI: Hitno se oglasila nakon DRAME u Eliti!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivša zadrugarka Marija Kulić trenutno se nalazi na odmoru u Sokobanji sa unukom Željkom Kulićem, gde je doživela slom živaca zbog nekadašnjeg cimera Lepog Miće. Naime, njoj je zasmetalo Mićino izlaganje u emisiji "Nominacije", te se hitno oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić u Sokobanji

- Štakoru, ko li te više zove tu? Ološu jedan, kakve reči izgovaraš - poručila je Kulićeva putem storija na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Kulić se oglasila na Instagramu

Podsetimo, Mića je sinoć, kao i ostali učesnici "Elite", birao između Teodore Delić i Nemanje Gačića, a osvrnuo se i na Marijinog nesuđenog zeta Nenada Macanovića Bebicu.

- Ja sam rekao za Gačića na početku da nije takav kakav se predstavlja, on i te kako voli da se svađa i vređa i da se meša gde mu nije mesto. On je korektan sa ljudima, nije u lošim odnosima ni sa kim, kod nekih je izgubio autoritet, on je picajzla previše čist i uredan, sa Teodorom mu je odgovaralo šmekanje i prijalo mu je flertovanje, shvatio je da mu je u snu i mislima i rekao je da mu se dopada i mislim da je njihova emocija obostrana. Teodora ćuti na to da se on njoj sviđa. Nemanja bira društvo, gleda odozgo ljude, ima prepotentnost u sebi, ima mali krug ljudi sa kojima se druži, boji se ulaska u odnos sa nekim ljudima da ne bi eksplodirao, tako da Nemanja neće da kaže šta misli, ne želi svađu i raspravu, boji se sebe i svog karaktera. Mislim da ne želi da indisponira svoj posao i da se zameri ljudima ovde kako bi slao lošu sliku - rekao je Mića o Gačiću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića u emisiji "Nominacije"

- Posmatrao sam Bebicu, on ceo dan gleda šta ona radi, to je toliko bolesno, sve vreme gleda šta ona radi, svi odlično znaju da on nema poverenja u nju ali priča drugačije. Bebica je neko ko ne želi da veruje svojim očima, on ima milion razloga da joj kaže doviđenja a ni jedan da kaže da joj veruje. On je opsesivan njom, nikada verovatno nije imao ovako zgodnu devojku kao što je ona i on je oslepljen, bolesno je opsednut, njegovi nema šanse da bi podržali nekog kao što je Teodora. On neće da shvati da je najomiljeniji zet kod majki, jer on svakoj devojci sprema i uglađuje je - dodao je pevač, pa nastavio:

- Teodora je pokazala ovde jedno ćutanje, sve što se njoj desilo u životu ona je demantovala sve, kod nje je uvek 50-50, Taki je ispao gospodin i ništa nije rekao iskreno, ako joj je poslao poklon za rođendan kao prijatelj onda je trebao i za novu godinu i druge praznike, smatram da nikad nije imala emocije prema Nenadu, jedinu opsesiju ima Bebica prema njoj, on je spreman da je unakazi ovde. Šaljem Nemanju ostavljam Teodoru - istakao je, između ostalog, Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kraki

17.03.2024 14:06

Sto se Marija sresira, sta je Mica rekao sto nije tacno

Pero Postar

17.03.2024 18:59

Sve to treba pokupiti u autobus pa zajedno sa Marijom poslati u Kovin na rehabilitaciju na dve godine.