ANABELA DOTAKLA DNO U RIJALITIJU: Zbog učešća u "Zadruzi" donela KLJUČNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

17.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se osvrnula na svoje učešće, pa otkrila kako je uspela da nađe "svetlost"!

ANABELA DOTAKLA DNO U RIJALITIJU: Zbog učešća u "Zadruzi" donela KLJUČNU ODLUKU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica i bivša zadrugarka Anabela Atijas bila je gošća u emisiji "Zvezde Granda Specijal", gde je do detalja objasnila zbog čega se povukla iz medija. Kako je istakla, na sve je uticalo njeno učešće u rijalitiju "Zadruga".

- Valjda svako ima pavo na svoje parče neba. Nikada se nešto nisam bavila time šta rade drugi. Fokusirana sam na sebe i na sebi drage ljude. Volim da su svi ispunjeni. Ima posla. Uvek sam se vodila time da je zlatna sredina za mene najbolja moguća stvar koja mi se može desiti. Jer, shvatila sam da sve nosi svoje nešto i što si više u medijima gubiš nešto svoje – rekla je Anabela.

Republika

Foto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official

Anabela je u "Zadruzi 3" ratovala sa Lunom, Gagijem i Markom Miljkovićem

- Kada sam naučila medijima da kažem "ne" sve se promenilo. Jer ranije je to bilo katastrofa. Nisam znala da kažem nijednom novinaru da ne mogu da dajem intervju ili da neću ili ne mogu da dođem u emisiju. Nisam za sve emisije. Onda sam shvatila da je to baš neko prokletstvo – objasnila je Anabela i priznala da joj medijska pažnja nimalo nije prijala.

- Desilo se to što se desilo, taj rijaliti koji je mene doveo na samo dno. I na tom dnu, kako kažu ljudi da moramo ponekad da budemo u najvećoj tami da bismo ugledali svetlost. E to se meni desilo. Bila sam na samom dnu kad se pojavila ta neka svetlost, i kada sam počela da učim šta meni ne prija i šta ja moram da preduzmem da bih bila dobro – naglasila je pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela kaže da je ugledala "svetlost"

Anabela je ispričala i šta je bio ključni trenutak koji ju je "vratio u normalu".

- Kada sam naučila da kažem "ne "tamo gde mi srce ne kaže da se osećam dobro, manje me ima u medijima i manje uslovno rečeno vredim, ali to je za mene zlatna sredina – zaključila je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading