STANIJA SE UDALA ZA ASMINA NA 39. ROĐENDAN: Dobila besnu mašinu i ROLEKS, a svi bruje samo o JEDNOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin šokirao Stanijine fanove na društvenoj mreži Instagram!

STANIJA SE UDALA ZA ASMINA NA 39. ROĐENDAN: Dobila besnu mašinu i ROLEKS, a svi bruje samo o JEDNOM! (FOTO)

Foto: printscreen/facebook,youtube.com/RTV Pink Official, Instagram

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević danas slavi 39. roođendan, a sebe je juče počastila poklonom. Ona je objavila da je kupila novi nameštaj za svoj stan, a potom se pohvalila da je prvi put u životu dekorisala tortu.

Republika

Foto: Instagram.com/alibaba_alibabic

Asmin čestitao Staniji rođendan

Asmin Durdžić je danas objavio niz storija posvećen Staniji i šokirao pratioce na društvenoj mreži Instagram. Prvo joj je čestitao rođendan, a potom objavio fotografiju iz automobila marke "porše", koji joj je kupio za 280.000 evra.

Automobil je bio ukrašen roze balonima, a Stanija i on su se uslikali u njemu.

Republika

Foto: Instagram.com/alibaba_alibabic

Stanija dobila besnu mašinu od Asmina

Durdžić je potom otkrio da je Staniji kupio i sat marke "roleks". Podelio je sliku ukrasne kese, oko koje su takođe bili roze baloni. Ono što svi komentarišu je Asminova izjava na engleskom jeziku.

- Poklon za moju suprugu - napisao je Asmin na engleskom jeziku, a svi su zaključili da su oni stali na "ludi kamen".

Republika

Foto: Instagram.com/alibaba_alibabic

Asmin poklonio Staniji sat, nazvao je svojom suprugom

Durdžić je potom uslikao staniju ispred posebnog prostora, koji je bio dekorisan cvetnim aranžmanom.

- Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin.

Republika

Foto: Instagram.com/alibaba_alibabic

Asmin izjavio ljubav Staniji

Stanija nije podelila ove storije, niti se još uvek oglasila na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Joca

17.03.2024 11:05

Nije Stanija sponzorusa šta vam je ona je prebogata poslovna žena ima firme kuće stanove po Americi jel rekla sto puta da može sve da nas kupi za sitne pare hehehehe samo voli da prosi miksere i tostere za penthaus potkrovlje od 60 kvadrata u Rumi ništa Beograd na vodi Vračar historical Dedinje Senjak samo Ruma za ,,prebogate,, rialiti udavace

Ana

17.03.2024 11:56

Aneli je rekla da je u braku sa Asminom i da su venčani (šerijatski ). Nisu se razveli a on se možda opet oženio. Kako ? Da li je to bigamija ili Aneli laže ? Kad ovu informaciju o rolexu i braku u Eliti saopšte voditelji, više će se uspaliti Đedović, kuma, Mića i Žana nego Aneli. Ova priča se nikako ne slaže sa Anelinom pričom kako je Asmin u dugovima, nema ništa i ne ume ništa da radi nego samo laže. Kako se Asmin obogati za nekoliko meseci nakon razilaska sa Aneli i sad kupuje Staniji skupa auta i satove? Prema Anelinim pričama Asmin nema novca ni za kartu avionsku do Amerike. Šta sve Aneli laže? Šta je istina ?

Iskra

17.03.2024 13:22

Jadna ona, kome i za sta se prodala!

Alibaba

17.03.2024 13:35

Alibaba opet daje temu da bi njegova Aneli bila prva tema ,ne brini Alibaba pobjedjuje Aneli .Stanija treba da dodje pameti,ovi svi natpisi su namjenjeni da on posalje Aneli poruku da je voli ,prkosi joj s Stanijom ,ako ni to ne upali onda se svekar Mustafa javlja sa njegovim komentarima da bi snaja bila prva tema i da pobjedi.Sita ne mijesaj se u odnos Aneli i Alibabe bice oni ponovo zajedno a ti ces biti crna ovca gurajuci Janjusa