ISPLIVALE VRELE SLIKE BIVŠE ZADRUGARKE: Provokativan veš u prvom planu, svi gledaju u njenu ZADNJICU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Kemez zapalila društvene mreže!

ISPLIVALE VRELE SLIKE BIVŠE ZADRUGARKE: Provokativan veš u prvom planu, svi gledaju u njenu ZADNJICU! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez

Plavokosa voditeljka RED TV Milica Kemez izazvala je pravu buru na društvenim mrežama objavom novih selfi fotografija na svom Instagram profilu. Iako je do sada retko delila provokativne fotografije, ovog puta je odlučila da pokaže svoju izvajnu figuru u belom, providnjom kombinezonu, upotpunjenom seksi vešom iste boje.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Kemez pozira u provokativnom vešu

Jedna od fotografija koja je posebno privukla pažnju javnosti je ona u kojoj se vidi Milicina izvajana zadnjica u tanga gaćicama, ali i tetovaža na intimnom mestu. Ova slika je izazvala lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali kako će njen verenik, kolega Bora Santana, reagovati na ove provokativne fotografije.

Republika

Foto: instagram.com

Milica Kemez Instagram

Milica je očigledno ponosna na svoju liniju i nije oklevala da se pohvali rezultatima svog rada na telu. Ovo je izazvalo brojne reakcije i komentare podrške, ali i rasprave o samopouzdanju i hrabrosti da se pokaže telo na ovakav način.

Inače, Milica Kemez planira da se uda za svog kolegu i dogogodišeg partnera Boru Santanu početkom maja meseca, te je sada pitanje kako će on reagovati na ove provokativne fotografije. Javnost sa nestrpljenjem očekuje veselje mladog para i nastavak njihove ljubavne priče. Oni su već godinama u vezi, a brojne fanove oduševili su nedavno kad je isplivala vest da će konačno da krunišu svoju ljubav i stanu na ludi kamen. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Milica Kemez i Bora Santana

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading