UNIŠTILA GLAVNI DOKAZ: Šok ceduljica stigla u Elitu, učesnica napravila KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić od besa pocepala rođendansku čestitku!

UNIŠTILA GLAVNI DOKAZ: Šok ceduljica stigla u Elitu, učesnica napravila KARAMBOL!

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić, učesnica rijalitija "Elite", proslavila je svoj rođendan u "Dubioza" uz mnoštvo čestitki, podršku i neobičan gest fanova, koji je napravio pometnju. Na dan svog rođendana, Teodora je sa oduševljenjem čitala čestitke koje su joj uputili njeni fanovi, porodica i prijatelji.

Među njima se istakla čestitka od "bambi"-ja, koja je Teodori poslala belu haljinu kao znak pažnje i izrazila želju da obiđu svet zajedno. Takođe, Teodorina porodica izrazilа je podršku i ljubav kroz emotivne poruke, ističući važnost porodične podrške u životu.

U jednoj od čestitki, podržavajući glasovi su se čuli u vezi sa Teodorinom vezom sa Nenadom Macanovićem Bebicom, dok je takođe bilo i poruka podrške za Teodorinu moguću vezu sa Nemanjom Gačićem, koju je onda odlučila da pocepa, kako bi se dodvorila svom partneru.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Rođenda Teodore Delić

- Teodora, srećan ti rođendan, želimo ti da ostvariš vezu sa Nemanjom, otvori srce i priznaj sve celom svetu. Volimo te - pročitao je Đedović, a onda je, kako mu je Teodora rekla, pocepao čestitku. 

Danijel Dujković, poznatiji kao Munjez, sastavio je delove pocepane čestitke i doneo je Nemanji kako bi mogao da pročita celu, jer to nike urađenu u "Dubiozi". 

- Želimo ti da ostvariš svoju ljubav sa Nemanjom! Jedinu pravu! Otvori sve srce, pobedi strah i priznaj sve i sebi i Nemanji i celom svetu! Prelepi ste zajedno! Volite se - pisalo je u čestitki, što je Nemanja čitao i smejao se.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nemanja Gačić sastavio pocepanu čestitku od fanova

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading