BITNA PORUKA STIGLA U ELITU: Nakon ovih reči ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se opbratio Teodori Delić!

BITNA PORUKA STIGLA U ELITU: Nakon ovih reči ništa neće biti isto!

Foto: Ilustracija

Teodora Delić, popularna učesnica rijalitija "Elita", danas je proslavila svoj rođendan u "Dubiozi" u novom delu imanja u Šimanovcima. Tom prilikom, Teodora je bila okružena čestitkama porodice, prijatelja i fanova koji su joj uputili najlepše želje povodom ovog posebnog dana.

Jedna od posebnih čestitki koje je primila bila je ona od Takija Marinkovića, oca njene cimerke u "Eliti", Maje Marinković. Taki poslao je Teodori srdačne čestitke, što je dodatno ulepšalo njen rođendan. ali i izazvalo pometnju zbog njihovog odnosa koji su imali pred početak rijalitija, a koji jop uvek nije razjašnjen.

Pored čestitke, Taki je za Teodoru pripremio i posebno iznenađenje - predivnu rođendansku tortu koju je Teodora sa oduševljenjem pokazala svojoj prijateljici Maji Marinković, a ostaje da vidimo kako će njen dečko Nenad Macanović Bebica da reaguje, jer je do sad pravio ljubomorne scene na svakog muškarca.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković poslao tortu Teodori Delić

Odnos između Teodore i Takija privukao je pažnju javnosti još od trenutka kada se Teodora pojavila na Takijevom rođendanu kao njegova pratnja. Odatle su proizašle brojne spekulacije o njihovom odnosu, pogotovo s obzirom na to da je Teodora otkrila da ima momka u spoljnom svetu, s kojim je trenutno u vezi.

Teodorin boravak u karantinu pred ulazak u "Elitu" dodatno je podstakao medijske spekulacije o njihovom odnosu, jer ju je on dopratio, ali Teodora je istakla da je njena veza sa momkom stavljena "na pauzu" zbog njenog učešća u rijalitiju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading