IVA GRGURIĆ PAZARILA PAPRENO SKUPU MEČKU: Starleta pokazala novi automobil!

Autor:

Zabava

16.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grugirć se počastila skupocenim kolima!

IVA GRGURIĆ PAZARILA PAPRENO SKUPU MEČKU: Starleta pokazala novi automobil!

Foto: ST/B. Jovanović

Poznata starleta Iva Grgurić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta svojom najnovijom kupovinom - luksuznim Mercedesom vrednim nekoliko stotina hiljada evra.

Iva je nedavno odlučila da se počasti novim automobilom, te je izdvojila značajnu sumu novca kako bi postala vlasnica ovog prestižnog automobila. Njen novi Mercedes odmah je privukao pažnju prolaznika i medija, postavši novi simbol njenog luksuznog načina života.

 


Mercedes je poznat po svojoj vrhunskoj izradi, luksuznom enterijeru i visokoj tehnološkoj opremi, što ga čini omiljenim izborom među ljubiteljima luksuznih automobila. Iva je svojim izborom pokazala da joj je udobnost i kvalitet na prvom mestu, te je odlučila da sebi priušti vožnju u automobilu koji pruža vrhunsko iskustvo.

Mercedes je poznat po svojim raskošnim detaljima i sofisticiranom dizajnu, a Iva je sigurno uživala u biranju boje, dodatne opreme i svim sitnicama koje čine vozilo personalizovanim i luksuznim. Ovaj automobil predstavlja savršen spoj elegancije, snage i komfora.

Foto: ST/B. Jovanović

Iva Grgurić

 


Nakon što su se fotografije njenog novog automobila pojavile u medijima, javnost nije ostala ravnodušna. Mnogi su pohvalili njen izbor, dok su se drugi zapitali o visini troškova održavanja i goriva za ovakvo vozilo. Ipak, nije se moglo osporiti da Iva uživa u svom novom luksuznom automobilu.

Iva Grgurić je odlučila da sebi priušti luksuz i udobnost u vidu novog Mercedesa, čime je još jednom potvrdila svoj status u javnosti. Njen izbor automobila definitivno je privukao pažnju, a ostaje da se vidi kako će se ovaj luksuzni automobil uklopiti u njen svakodnevni život.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading