HITNO PREKINUTA EMISIJA, TEODORA PALA U HISTERIJU: Jecaji odzvanjali imanjem u Šimanovcima, ukućani odmah dojurili!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić je saznala istinu, pa zaplakala i razbesnela Bebicu.

HITNO PREKINUTA EMISIJA, TEODORA PALA U HISTERIJU: Jecaji odzvanjali imanjem u Šimanovcima, ukućani odmah dojurili!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Teodore Delić i Nemanje Gačića i dan-danas intrigira javnost, a on je glavni uzrok svih Teodorinih svađa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je Teodora trenutno u vezi.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", Nemanja je odlučio da prizna emocije Teodori, što je javnost ostavilo u šoku, a Teodora je završila u suzama, čime je dodatno zbunila Bebicu:

- Ja sam nju stvarno gledao kao drugaricu, nikad je nisam doživljavao kao osobu sa kojom bi bio, lagao bi sada kada bih rekao da mi se ne sviđa, kad mi se nasmeje i kad mi pošalje srce, to je primetila Danka, i ja sam njoj u jednom momentu rekao da počinjem da osećam nešto prema njoj, Danka je primetila da se mi smejemo i gledamo, gde je ona Danki rekla da ja ne smem da ustanem i da priznam to, ja sam njoj rekao da ja sa njom nisam imao više od 3 sata razgovora i da ne mogu da uđem sa njom u vezu jer ne znam ni ko je, ni šta je , rekao sam joj da ne razmišljam o toj devojci od spolja na šta se ona nasmejala. Ja mislim da je to obostrano i da se ja njoj sviđam - priznao je Gačić.

 

- Ja volim Nenada i sa njim sam ali slagala bih kad bi rekla da ovo što Nemanja govori nije istina, gledali smo se mi više puta i Bebica to zna - rekla je Teodora.

- Šta se smeškaš sad, je l' si normalna, što plačeš sada? - pitao ju je Bebica.

- Ja sam rekla da Nenada sigurno volim, ja ne bih bila 4 meseca sa njim da nisam osetila nešto, ne mogu da se odvojim od njega, jer ga volim - rekla je Teodora, dok je ronila suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading