BEBICA POMAHNITAO: Uhvatio Teodoru sa DRUGIM, pa je IZBACIO iz kreveta! BUKTI RAT U BELOJ KUĆI!

Autor:

Zadruga

08.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica napravio ljubomornu scenu Teodori, iako nisu više zajedno!

BEBICA POMAHNITAO: Uhvatio Teodoru sa DRUGIM, pa je IZBACIO iz kreveta! BUKTI RAT U BELOJ KUĆI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Macanović Bebica je sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" dobio priliku da vidi snimak sa žurke, na kom njegova bivša devojka Teodora Delić grli Borislava Terzića Terzu. On je otkrio i dalje ne želi da se pomiri sa njom, a onda je došlo do drame zbog njene komunikacije sa Nemanjom Gačićem, koji je jedan od razloga raskida.

- Teodora je videla kakve greške pravi i sve što sam joj zamerio, sve sam joj to rekao hiljadu puta i da ne staje sa nekim stavrima, zato i imamo problem. Mi se nismo i dalje pomirili i verujem da se ni nećemo pomiriti - rekao je Bebica.

- Vidim da mu nije dobro i ja ga razumem, skroz sam sluđena ne znam ni šta da kažem sada, konstantno su iste priče i svađe i mislim da je ovako i najbolje čak. Treba da shvatim u glavi šta mi se dešava - rekla je Teodora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora se pravda u emisiji "Gledanje snimaka"

- Gačiću, da li si ti i dalje problem? - pitala je voditeljka.

- Možda i jesam, ne znam, ja sam sebi čupao obrve ovde - rekao je Gačić.

- Ja sam pokazala srce Miljani i Bebici sad im je slobodan put ponovo - rekla je Teodora.

- Malopre je Gačić rekao Teodori kao: "Hajde, izdrži još malo". Teodora se hladi od Bebice, uvek koluta očima pored njega - rekao je Terza.

- Ona kao sedi na garnituri,  a ustvari se smeška Gačiću - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bebica pravi haos

Tokom pauze za reklame, Bebica je video Teodoru kako sedi pored Nemanje GAčića na garnituri, te je napravio haos i rekao joj da napusti zajednički krevet.

- Idi da pokupiš sve stvari tamo, ali treba da te bude sramota! Odmah idi pokupi stvari, kreni. Baciću ti stvari - rekao je Bebica.

- Šta hoćeš ti od mene?! Hoćeš da mi baciš stvari?! Ja nemam gde da spavam, ja ću tu da spavam, ti se skloni - rekla je Teodora.

- Neću da se sklonim, to je moj krevet. Je l' te nije sramota?! Šest meseci praviš majmuna ovde od mene - rekao je Bebica.

- Ti si mene ovde ubio. Šta sam uradila?! Volela sam te, ohladila sam se, sam si me ubio...Bolesna sam što si me ubio u pojam i što neću da budem s tobom. Ubio si me, druže  - odbrusila je ona.

- Ne može da se vrati da spava tamo, neka skloni stvari, pobacao sam sve slike. Je l' normalno ovo?! - rekao je Bebica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Drama Teodore i Bebice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading