OVO JE MAJKA NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Uhvatili smo je u LUDOM PROVODU, hit paparaco snimak! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usnimili smo Slavicu Macanović na jednoj proslavi, kako se veseli uz Borka Radivojevića!

OVO JE MAJKA NENADA MACANOVIĆA BEBICE: Uhvatili smo je u LUDOM PROVODU, hit paparaco snimak! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Bebica

Takmičar "Elite" Nenad Macanović Bebica zaintrigirao je domaću javnost kad se prvi put pojavio u rijalitiju kao dečko Miljane Kulić. Od tada je prošlo mnogo vremena, a u međuvremenu se saznalo mnogo toga i o Bebicinim porodičnim odnosima. Mnoge je zaintrigirao odnos sa njegovom majkom Slavicom, koja se oglasila samo par puta od početka njegovog učešća.

Skoro niko nije znao kako ona izgleda, a paparaco portala Republika uspeo je da je usnimi na jednom veselju, dok se veselila uz Borka Radivojevića. Sudeći po našem snimku, Slavica je izuzetno vesela žena.

Podsetimo, Slavica se oglasila nakon što je Macanović zaratio sa porodicom Kulić, čiji su članovi počeli da iznose njegov "prljav veš". Između ostalog, Miljana je rekla da Nenad ima zabranu prilaska bivšoj ženi, što je Slavica demantovala.

- To što Miljana priča su čiste budalaštine, da Nenad ima zabranu prilaska svojoj bivšoj ženi ili deci. To su sve notorne laži, slušam je šta sve izgovara. Pa, Nenad je i letos pokazivao Đedoviću slike i snimke, kako je sa decom, kako voze kvadove i ostalo - poručila je Slavica, a onda je otkrila da li se Nenada odrekao otac i izbacio ga iz kuće.

- Nije istina da se Nenada odrekao otac, to je još jedna u nizu laži Miljane Kulić. Nego, mi, kao njegovi roditelji, nismo bili saglasni sa njegovom vezom sa Miljanom, nismo želeli da bude sa takvom osobom. On je uvek mogao da dođe svojoj kući, ali mi nismo želeli da dovodi nju... Zato on nije dolazio, jer nije želeo zbog nje, a ne zato što mu je neko zabranio ili ga se odrekao, taman posla. I Miljana laže da smo se nas dve čule, ja se s njom nikad u životu nisam čula, osim kada je bila u bolnici, kada sam zvala Nenada, a ona se javila na njegov telefon. Tada mi je obećavala da će se njih dvoje promeniti, unormaliti, da će sve biti kako treba, a ja sam joj samo poručila:“Ti imaš svoje dete i bori se za njega, ostalo je sve nebitno“, to je ceo moj razgovor sa njom - otkrila je Slavica za Pink pre nekoliko meseci.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading