ŠOK-PREOKRET! JANJUŠ IZMEĐU ANELI I ENE IZABRAO BIVŠU ŽENU: Zbog onog što je posle toga uradila Ahmićka svi su ostali ZABEZEKNUTI (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš konačno pokazao ko je za njega jedina i prava ljubav, sve ostale mu služe samo da zadovolji strasti!

ŠOK-PREOKRET! JANJUŠ IZMEĐU ANELI I ENE IZABRAO BIVŠU ŽENU: Zbog onog što je posle toga uradila Ahmićka svi su ostali ZABEZEKNUTI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti par Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić sve brige rešava ispod jorgana.

Naime, posle žučne rasprave koju su imali povodom toga što Aneli njen odnos sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem poredi sa njegovim brakom, zbog čega je Janjuš po ko zna koji put krenuo u hvalospev o Eni.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš opet brani bivšu ženu

On je prozvao svoju rijaliti devojku i pred svima je optužio da je u njenom odnosu sa Asminom za dosta stvari i sama kriva, dok je njegova bivša supruga čista, te da je sam jedini krivac za njihov razvod. 

- Bila si u tom odnosu tri godine, i normalno je za neke stvari da si ti kriva, ne sve, prihvatila si njegove mane - rekao je Janjuš.

- Ja sam Asmina volela i imam ćerkicu sa njim, i ti si se razveo sa svojom ženom - rekla je Aneli.

- Ne možeš da porediš moj odnos sa tvojim, u mom odnosu sam ja kriv, u tvom stalno iznose nešto, kod mene sam jednostavno ja kriv i moja žena nije dala nikakve izjave - pobesneo je Janjuš.

- Ja samo demantujem ovde njegove laži - pravdala se Aneli.

- U mom odnosu niko ništa ne priča loše, zato sam rekao da ne može da se poredi - zaključio je Janjuš.

On je time samo još jednom pokazao koliko zapravo voli, poštuje i ceni majku svog deteta i povlači jasnu razliku između nje i svih drugih žena sa kojima ju je javno varao, iz čega su svi zaključili da njih koristi kako bi zadovoljio svoje najniže strasti.

Međutim, Aneli koja je sve to slušala, očito se nije obazirala na to što veliča ženu pred njom, pa je čim je pao mrak završila sa njim u vreloj akciji.

Njih dvoje započeli su svoje uobičajene ljubavne igrarije ispod pokrivača odmah pošto su legli u krevet, te pokazali kako oni rešavaju sve probleme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (2)

Loading
Ana

08.03.2024 10:00

Ponižavajuće za ženu koja ima 35 godina. Lepa, majka, a glupa. Ona njemu služi da zadovolji svoje seksualne potrebe, nema ona sa njim budućnosti. Njihovi razgovori se svode na njegovo ismejavanje njene neobrazovanosti i zamerke na ponašanje, on nju kao da dresira šta može a šta nesme. Deluje kao da mu je ona samo priležnica po potrebi. Nakon svih poniženja i optužbi i "odbrane" (samo zato što Maja gađa u srž njihovog odnosa jer ostali ne smeju reći ništa loše da on nebi divljao ) ona jutros pruža mu strast u krevetu i prašta sve uvrede (tako je savetovali Mića i Đedović ) . Žena bez dostojanstva i poštovanja to radi a ona i iz očsja. Aneli treba neko da brine o njoj i detetu, ona nezna ni pitinsč da skuva. Janjuš nije lik koji bi sedeo kući navečer i u toploj porodičnoj atmosferi pržio kokice i gledao film sa Aneli i njenim detetom. Maja je u pravu kad kaže da je Janjuš osmislio situaciju baš sada u vreme svog rođendana nebi li iskamčio poklone za rođendan. Ali, njegov polni organ ga uvek ometebu njegovim " pokajničkim" namerama i dodvoravanju bivšoj ženi ksko bi ona organizovala da mu jihovo dete pošalje čestitku ili dođe da je vidi. Sve smo to već videli i čuli od Janjuša i to više puta.

Milica

08.03.2024 13:14

@Ana - Koja budućnost kada je on neradnik i nezreli nestabilan