LETELO PERJE ZBOG ENE, JANJUŠ KAO FURIJA KRENUO NA ANELI: Saznao šta je iznela o njegovoj bivšoj ženi, pa napravio skandal!

Autor:

Zadruga

07.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je saznao kako Aneli komentariše Enu, pa joj momentalno očitao bukvicu.

LETELO PERJE ZBOG ENE, JANJUŠ KAO FURIJA KRENUO NA ANELI: Saznao šta je iznela o njegovoj bivšoj ženi, pa napravio skandal!

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

Marko Janjušević Janjuš je pobesneo tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", kada je saznao da je Aneli Ahmić uporedila svoj brak sa njegovim, što ga je veoma iznerviralo, s obzirom da on ni dan-danas ne da na svoju bivšu suprugu, Enu Janjušević, koju je javno prevario i ostavio:

- Da li si razmišljao da nemaš prava da se ljutiš na Aneli, jer ne želi da se petljaš sa Alibabom(Asmin)? - pročitala je voditeljka.

- Ona je i rekla da nema potrebe da se mešam, mi imamo ličan problem, imam ja neko mišljenje i teorije u vezi nje i njenog muža. Za početak da se sve ovo dešava, ovo što se dešava ne mogu da skontam u svojoj glavi. Ona nije potencirala prva neke stvari, pa je ne mogu kriviti, možda će sutra i neko moj reći vidi ovo, majka će mi pročitati. Ovo se i pre dešavalo, i moja bivša žena i ja smo svašta rekli - rekao je Janjuš.

- Ja ga mnogo dobro poznajem, bliži mu se rođendan, fali mu ćerkica, brine ga šta će ko reći, bilo bi mi krivo da on kaže da ga boli briga za mene i tu situaciju, ali moramo da nađemo neko rešenje - rekla je Aneli.

 

- Bila si u tom odnosu tri godine, i normalno je za neke stvari da si ti kriva, ne sve, prihvatila si njegove mane - rekao je Janjuš.

- Ja sam Asmina volela i imam ćerkicu sa njim, i ti si se razveo sa svojom ženom - rekla je Aneli.

- Ne možeš da porediš moj odnos sa tvojim, u mom odnosu sam ja kriv, u tvom stalno iznose nešto, kod mene sam jednostavno ja kriv i moja žena nije dala nikakve izjave - rekao je Janjuš.

- Ja samo demantujem ovde njegove laži - rekla je Aneli.

- U mom odnosu niko ništa ne priča loše, zato sam rekao da ne može da se porede - rekao je Janjuš.

- Aneli je rekla bliži mi se rođendan, meni se desilo najgore, ja izašao napolje bio sa svojom ćerkom kad je najgore bilo, ona će uvek biti moja ćerka. Ja imam 38 godina, moja ćerka će uvek znati sa kim sam, meni je žao što moja partnerka neće imati dobar odnos sa mojom bivšom ženom, jer ona nikoga neće moći da prihvti, što je normalno. Zamisli da moja žena brani da idemo negde svi zajedno, ili da moje dete ne orihvati mnoju partnerku, to su jako teške stvari, Ja ne mogu da objasnim koliko je teško jer imamo decu - rekao ne Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading