ANELI ĆE ZBOG OVOG IZGUBITI JANJUŠA: Dok se ona bavi Asminom, bivši košarkaš jasno stavio do znanja da se RAZOČARAO U NJU!

Autor:

Zadruga

05.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica zanemarila dečka u Beloj kući, zbog obračuna sa bivšim partnerom.

ANELI ĆE ZBOG OVOG IZGUBITI JANJUŠA: Dok se ona bavi Asminom, bivši košarkaš jasno stavio do znanja da se RAZOČARAO U NJU!

Foto: Pink, republika

Dok se Aneli Ahmić nakon razgovora sa sestrom Sitom bavi svojim bivšim partnerom Asminom Durdžićem i razotkriva njegove čudne fetiše, ona je ugrozila svoj odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, on je jasno stavio do znanja da se totalno razočarao u nju jer ga nije pozvala tokom razgovora sa sestrom da i on čuje šta ima da kaže o svemu, pa i o njemu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić posle razgovora sa sestrom osula drvlje i kamenje po bivšem

Pošto ga je iskulirala on je bio van sebe, pa je zaratio sa njom kao nikad pre.

- Da li je moguće da nisi zvala Janjuša da dođe u govornicu i na insistiranje tvoje sestre - pitao je Milan tokom "Pretresa nedelje".

- Nisam ja to čula, ja sam bila u šoku kad sam pričala sa Drvetom. Počela sam da trčim, trebalo je da sluša Janjuš, ali ja sam na slušalicu slušala sestru, tako da on ne bi ni čuo - pravdala se Aneli.

- Žao mi je, ja sam se sinoć naljutio na nju. Ništa nisam tražio sad, hteo sam da vidim da budem tu. Što se tiče toga ja ne znam šta je njoj sestra rekla za mene - rekao je svoje Janjuš, a Aneli je nastavila s pravdanjem:

- Milane zašto ga ne bi pozvala, nisam ja otišla negde krišom da pričam sa njom!

Republika

Foto: ST/P.Divac, Pink

Aneli Ahmić ostavila Janjuša u drugom planu

Podsećamo, glavna tema posle razgovora sa sitom Aneli je postao njen bivši partner. 

Ona je, kad je od Site dobila zeleno svetlo, otvorila Pandorinu kutiju i počela da iznosni gnusne tvrdnje i optužbe na račun oca svog deteta, zbog čega se on zgrozio i oglasio. 

Za razliku od nje, Durdžić, kako kaže nije želeo da iznosi detalje iz njihove zajedničke intime, niti da blati ženu koja mu će rodila ćerku, samo je negirao da je biseksualac, kako su Ahmićke udruženim snagama iznosile u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading