ANELI PEVA O BUJANOVCU: Dobila pitanje na koje nije mogla da vrda, Janjuševa reakcija sve iznenadila, pomenuo i pokojnog brata!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom emisije "Pitanja novinara" došlo je do rasrinkavanja učesnika "Elite", a Ahmićka je dobila priliku da se javno odbrani od optužbi bivšeg partnera.

ANELI PEVA O BUJANOVCU: Dobila pitanje na koje nije mogla da vrda, Janjuševa reakcija sve iznenadila, pomenuo i pokojnog brata!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić nedavno se našla na udaru optužbi svog bivšeg partnera Asmina Duržića, koji je tvrdio da je Aneli radila u Bujanovcu zajedno sa svojom sestrom Sitom. Međutim, Aneli je odlučno demantovala te tvrdnje, ističući da nikada nije radila u Bujanovcu i da nema pojma ni gde se tačno nalazi ovo mesto.

- Aneli da li je istina da ste Sita i ti radile u Bujanovcu - bilo je pitanje upućeno Darku.

Ma kakvi, ja ne znam ni gde je Bujanovac, niti sam ikad bila tu. Sačuvaj me bože za te laži, užas - rekla je Aneli šokirana s čim je povezuju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić pokušava da ubedi gledaoce da nema veze sa Bujanovcem

U celoj ovoj situaciji, Aneli je dobila podršku svog partnera Janjuša, koji je istakao da je ona postupila hrabro suočavajući se sa optužbama.

Janjuš je naglasio i kako Aneli nikada nije glumila žrtvu, čak je govorila o Asminu kao dobrom ocu njihovog deteta, te da ne vidi razlog zašto bi se krivica tražila upravo u njoj.

Ona ima razumni stepen razmišljanja o svemu tome, ona ne treba da se raspravlja o tim stvarima. Ne može da joj ne dođe u glavu o tim stvarima. Pre mesec dana sam sahranio brata, a treba sad da pričam o toploj vodi. Jasno se zna da je ona sa mnom i da on ima novu partnerku, ne znam zašto se sad raspravlja o tome, meni je to suludo. Ona nikad nije glumila žrtvu, čak je govorila da je on dobar otac, ajde da je rekla nešto loše ali ona nije toliko loših stvari pričala. On je prvi otišao svojim životom, tako da ne znam zašto se traži krivac u njoj - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš pruža veliku podršku Ahmićk

Iako je ova situacija izazvala dosta pažnje u javnosti, Aneli je odlučna u tome da se neće raspravljati o svojim privatnim problemima pred milionskim auditorijumom, ističući da joj je prioritet zaštita deteta i očuvanje porodične privatnosti.

U međuvremenu, Janjuš je hitno hospitalizovan nakon žestoke svađe sa Aneli, što je dodatno doprinelo napetosti i dramatičnosti situacije.


BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading