ANELI PREĆUTALA JANJUŠU KLJUČNI DEO TELEFONSKOG RAZGOVORA SA SESTROM! Ahmićeva saterana u ćošak, urla iz petnih žila!

Autor:

Zadruga

04.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je saznao da mu je Aneli prećutala neke detalje razgovora sa sestrom Sitom.

ANELI PREĆUTALA JANJUŠU KLJUČNI DEO TELEFONSKOG RAZGOVORA SA SESTROM! Ahmićeva saterana u ćošak, urla iz petnih žila!

Foto: youtube.com/pink.rs

Lejdi Di, ovonedeljni vođa, započela je svoju podelu budžeta, pa krenula da komentariše ukućane redom, a Aneli Ahmić je uputila direktnu kritiku, jer Marka Janjuševića Janjuša nije pozvala u govornicu, kada je razgovarala sa svojom sestrom Sitom:

- Aneli, jako mi je krivo što se Janjuš nije našao sa tobom u govornici, ako te je već podržavao toliko već napolju i bio s njima u kontaktu. Ne mislim da si loša, ali ne verujem u neke stvari koje si pričala. Janjuš ti je neko ko treba da te bude prvo mesto, ti si umesto Janjuša izabrala da razgovaraš sa Markom Đedovićem, čak i da sam u lošim odnosima trrbasla sam, pogrešila sam - rekla je Lejdi Di Aneli.

- Jao , daj, bre, šta ti je - rekao je Janjuš.

 

- Hoćete mi se kačiti na to što Janjuš nije ušao sa mnom u govornicu - vikala je Aneli.

- Janjuše, mali budžet, nisam primetila da imaš neku želju niti potrebu da sa mnom pričaš. Da te gotivim stvarno te gotivim, u nekim situacijama sam imala prilike da vidim kada se šališ. Ja tvoje šale doživljavam kao ironiju, prokomentarisala sam situaciju sa Aneli. Komentarisala sam njen razgovor, kao i da su mi jako čudne stvari koje je ona iznela. Nisam neko ko će tu da se gura da komentariše, biće mi žao ako ti budeš shvatio kao nešto loše sa tvoje strane. Smatram da si tu bio za nju i u dobru i u zlu - rekla je Lejdi DI.

- Svako ima pravo da kaže nešto što mu se ne dopada kod nekih ljudi, ja sam neko ko treba više da zameri nego neki drugi. Čekam neke ljude na penal, samo da dođem malo sebi. To je generalno šala kada nekome stigne puno čestitki, pa ti dobaciš, ti jazavci i pi*kice koje ti tako dođu i kžu da te ja podje*avam, kao što je bilo pre neki dan kada sam izlagao i prvio performans sa Aneli - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading