PUKLA TIKVA! Teodora SAZNALA istinu o Bebici, pa ga ODUVALA!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Delić raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom!

PUKLA TIKVA! Teodora SAZNALA istinu o Bebici, pa ga ODUVALA!

Foto: Instagram.com

Teodora Delić zamerila je Nenadu Macanoviću Bebici što joj stalno ljubomoriše za Nemanju Gačića, zapretila mu da će raskinuti ako se ne zakune da je više neće smarati za njega, on nije pristao na to, te je ona rekla da raskidaju zauvek.

- Hoćeš da prestaneš da radiš to, opet meriš da li sam gledala. Ako mi se zakuneš onda ćemo da nastavimo vezu, ako ne onda neću da budem u takvom odnosu. Zakuni mi se - rekla je Teodora.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Neću da se kunem - rekao je Bebica.

- Onda više nismo zajedno, boli me više ku*ac za sve, ja neću konstantno da se nerviram ovde zbog tebe - rekla je Teodora.

Nakon što su vesti o flertu učesnice Elite Teodorom Delić sa Nemanjom Gačićem dospeli u javnost, njena majka Slavica odlučila je da se oglasi za Pink.rs i iznese svoje mišljenje o celoj situaciji. Ona je istakla da smatra da je Nemanja kriv što se meša u vezu njene ćerke sa Bebicom koji je takođe u Eliti, te da je duboko razočarana njegovim postupcima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

- Nemanji se sviđa Tea, ali ona voli Nenada to je tako i ja poznajem dobro moju ćerku i znam šta ona oseća. Ništa strašno nije uradila da je toliko osuđuju, Nemanja je njoj uradio to jer je hteo da im rasturi vezu. On je kriv jer je bio navalentan i sve vreme joj se nabacivao, kriv je zato što joj je slao srca i poljupce - rekla je Slavica, pa je dodala:

- Ona nije bila intimna ni sa kim, da bi bili ovoliki napadi na nju, ali ja sam ponosna na svoju ćerku kako izdržava sav ovaj teror od strane ukućana i lavovski se bori za svoju ljubav.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading