ŠA HITNO MORA NA LEČENJE! Javni apel njegove bivše UZNEMIRIO sve, snimak koji je javno objavila sve šokirao!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Nenada Aleksića Ša progovorila o svemu!

ŠA HITNO MORA NA LEČENJE! Javni apel njegove bivše UZNEMIRIO sve, snimak koji je javno objavila sve šokirao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Jelena Batos proslavila se kao jedna od bivših devojaka Nenada Aleksića Ša, koji se svojim ponašanjem u rijalitiju ,,Elita 7" po njenom mišljenju sve više i više blamira. 

Jelena Batos vrlo često iznosi svoje mišljenje na Instagram profilu, a kako je uvek bez dlake na jeziku, ovog puta je prokomentarisala Ša vrlo direktno. Naime, ono što je Jeleni zasmetalo jeste Nenadovo ponašanje prema Urošu Staniću, za kog je i sam priznao da jedini može da ga istera iz takta. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša nasrnuo na Uroša Stanića

 

Nenad je nekoliko puta ulazio u ozbiljak konflikt sa Urošem, zbog kog je čak moralo i obezbeđenje da reaguje, a prošle noći je sve kulminiralo kada je nasrnuo na njega. Obezbeđenje je sprečilo fizički kontakt, a Jelenu je iznervialo to što Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nisu skočili da ga odbrane. 

Jelena je na Instagram profilu objavila snimak sukoba Nenada i Stanića, a uz video je objavila status, apelovajući da je reperu potrebna stručna pomoć zbog njegovog ponašanja. 

- Odvratno, njemu stvarno treba stručna pomoć! A gdeu su sada Aneli i Janjuš da stanu na njegovu stranu kao on na njihovu? Maja bi prva uskakala, što jest jeste - napisala je Jelena Batos o Nenadu Aleksiću Ša na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Jelena Batos iznela mišljenje o Nenadu Aleksiću Ša

 

Inače, Jelena je i ranije iznosila vrlo oštro mišljenje o Nenadu Aleksiću Ša. 

- Iskreno, ne znam, ova tema mi je dosadila, toliko pitanja mi dolazila o tome, ja bih volela da kažem da nemam komentar na to, ali on mene stalno spominje. Dobijam klipove od fanova da me spominje, ne znam zašto to radi. Dogovorili smo se da ništa ne govorimo ni lepo, ni ružno o jedno drugom. Ja ništa nisam radila, on kada je ušao, ja sam mu poželela svu sreću. Imao je neke svoje teme, nije me spominjao, dok nije Tara izašla i dok oni nisu počeli da mu govore da se ugosio, e onda je on počeo mene da spominje. Ne mogu da kažem da me pljuje, ali ja moram da se odbranim od njega, jer nisam slagala, kako je on govorio. Nisam više mogla da ćutim, on je na televiziji i to gledaju svi i onda će narod početi da veruje. Narod mi je slao da sam počela da lažem, ja nemam medijski prostor da odgovorim na to. Došla sam ovde, rekla sam da neću da ga spominjem, ali noć pre nego što sam otišla na RED, kada sam snimala televiziju, tu noć je sedeo sa mislim da su bili Ana, Car i Mina, on je opet počeo da priča kao da sam devojka koja je nakon jednog pića, ušla u rijaliti kao njegova bivša devojka, pa je menjao priču, ali najbitnije je da se mi poznajemo, 16 godina se poznajemo. Ti si imao priliku da pročitaš par poruka, ja kada sam ulazila u Zadrugu ušla sam sa prijateljskim ciljem. Kada sam ga videla kako plače, da uništava svoju karijeru, tokom kojem sam i ja bila tu i podržala sam ga, jednostavno sam htela da mu otvorim oči - govori Jelena za Republika.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leeloo

13.03.2024 12:47

Decko nije mentalno dobro s tim se ne sali .