UNIŠTENA KOLA BIVŠEG ZADRUGARA: Poruka koja mu je ostavljena je JEZIVA, objavljen snimak sa kamere!

Autor:

Zadruga

13.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je objavio snimak uništenih kola.

UNIŠTENA KOLA BIVŠEG ZADRUGARA: Poruka koja mu je ostavljena je JEZIVA, objavljen snimak sa kamere!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši zadrugar Mladen Rajković nedavno je postao meta osvete svoje bivše devojke, koja mu je uništila automobil crvenim karminom i ostavila dramatičnu poruku na vetrobranskom staklu.

Mladen Rajković, poznatiji kao bivši učesnik rijalitija "Zadruga", postao je žrtva osvetničkog čina svoje bivše devojke, čime je ponovo privukao pažnju javnosti.


Naime, ono što se po snimku koji je objavio na Instagramu, Mladenovo vozilo je bilo parkirano ispred njegove kuće kada je bivša devojka prišla i karminom napisala dramatičnu poruku na haubi. Ovaj neobičan događaj izazvao je veliku pažnju komšija i prolaznika.

- Ja sam p**ko... - stoji poruka na kolima tiktokera. 


Ovaj incident izazvao je brojne reakcije javnosti, a Mladen Rajković se još uvek nije oglasio povodom ovog događaja. Međutim, njegovi prijatelji su izjavili da je Mladen šokiran i da razmatra kako da reši ovu neugodnu situaciju.

Foto: Instagram.com/car__mr

Mladen Rajković Instagram

 


Ostaje pitanje da li je uništavanje imovine i ostavljanje dramatične poruke adekvatan način za izražavanje nezadovoljstva u bivšoj vezi ili je ovo preterana reakcija koja zahteva pravne mere.

Događaji poput ovog služe kao podsetnik da emotivni sukobi mogu izazvati neočekivane i neprimerene reakcije. Nadamo se da će Mladen Rajković uspeti da reši ovu situaciju na miran i civilizovan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading