OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O ANELI AHMIĆ: Raskrinkana njena mreža LAŽI, sve izašlo u javnost!

Autor:

Zadruga

15.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić totalno raskrinkana!

OBJAVLJENE NAJNOVIJE VESTI O ANELI AHMIĆ: Raskrinkana njena mreža LAŽI, sve izašlo u javnost!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka Jelena Batos na Instagram profilu vrlo često iznosi mišljenja na temu najgledanijeg rijalitija ,,Elita 7" naročito kada je njen bivši dečko u pitanju Nenad Aelskić Ša

Sada je Jelena iznela mišljenje na račun Aneli Ahmić, koju takođe vrlo često komentariše i iznosi vrlo ozbiljne tvrdnje kada je njen život u pitanju. Sada je Jelena iznela mišljenje da je Aneli Ahmić zamršena u sopstvene laži. 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Gubi, jer laže, zato ima ona izreka: ,,U laži su kratke noge". Da je samo drugačije vodila svoje učešće sve bi bilo drugačije, ima sada vremena da popravi neke stvari videćemo. Ako će to uraditi - napisala je Jelena na komentar koji je dobila kao odgovor na stori koji glasi:

- Kako sada nije polupana i nije zaboravila šta joj je Miona pričala, samo na svoju temu gubi pamćenje.

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

Jelena je istakla da Aleksiću treba stručna pomoć i da bi njegova porodica trebalo da se pozabavi time.

- Otkada je u rijalitiju zabranjena psihološka igra? Šta to Uroš radi, što niko drugi ne radi? Ovom čoveku treba psiholog, a ne rijaliti! Baš zbog ovog stanja njegovog sam sve ove godine ćutala i ništa nisam iznosila, pustila sam ga da bude u pravu, a ja da ispadam lažov - započela je Jelena.

- Sećate se kako je Marko (Đedović) pričao da ga je uveo u rijaliti da bi ga spasao, da se oporavi od stanja sa Vanjom. Naći ću baš taj klip, imam negde, moram samo da se setim ko mi ga je poslao... I nenad sam kad je ušao, rekao je da je morao ući, inače bi izludeo napolju zbog problema koji je imao sa Vanjom, nije  mogao, a da se ne suzdrži da joj se ne javlja stalno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

15.03.2024 19:21

Sa treba jednog dobrog psihijatra, a ne psihologa…..tezi je slucaj i zato je za psihijatriju ! Strasno sta covek radi …..!!!