GOCA TRŽAN POBESNELA ZBOG IVANA MARINKOVIĆA: Stavite da ga je PREBIO Aca iz Amadeusa, a ne da je moj BIVŠI MUŽ!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica besna kao ris zbog spajanja sa aktuelnim učesnikom "Elite"!

GOCA TRŽAN POBESNELA ZBOG IVANA MARINKOVIĆA: Stavite da ga je PREBIO Aca iz Amadeusa, a ne da je moj BIVŠI MUŽ!

Foto: ATAImages

Pevačica Goca Tržan ponovo je jedna od glavnih tema u rijalitiju "Elita", kako učesnici je učesnici ovog takmičenja sve češće pominju u svađama sa Ivanom Marinkovićem, njenim bivšim suprugom. Pevačica je zbog ovoga pobesnela. Prvo se osvrnula na komentare na društvenim mrežama, te rekla da bi "odvalila šamarčinu" osobama koje joj pišu kritike, a nemaju hrabrosti da stanu ispred nje i to izgovore.

- Desilo mi se nekoliko pogrešnih veza u životu, koje su me onako rastavile na sitne delove. Ali, to je bila dobra škola, tako da sam naučila i sada umem da prepoznam ono što je suštinski kvalitetno kad mi se desi - navela je pevačica, pa nastavila:

Republika

Foto: Prntscrin, printscreen/youtube.com/ Goca Tržan

Goca kivna na korisnike društvenih mreža

- Ovako, lice u lice bi bilo drugačije, drmnula bih šamarčinu, da pala bi u nesvest. Zato što ne možeš da sa mnom tako razgovaraš. Ljudi su kukavice, to je najveći problem. Slušala sam Majka Tajsona, koji je pričao da su socijalne mreže upropastile ljudske karaktere, možeš da budeš nasilan, možeš da budeš uvredljiv bez ikakvih posledica. Jer ko bi smeo Tajsonu da kaže: "p***o jedna"? Znači, odma ide iz okreta! Da ne pričam o vređanju dece, porodica, nedopustivo - poručila je ona.

Goca je istakla i da bi iste sekunde volela da "oduva" Ivana.

Republika

Foto: shutterstock, youtube.com/Zadruga Official, youtube.com/AmiG Show

Goca ne želi da je spajaju sa Ivanom!

- "Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije, zbog toga su ga pozvali u prvi rijaliti. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je Goca za "Alo!".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Melanija

17.03.2024 12:35

A, zašto da se ne piše da si ga od prvog dana varala sve u šesnaest, da se zbog toga propio i da si mu otela zajednički stan. Da je ćerkici bio i otac i majka dok si se ti je*avala po Suvorveru. Što si ćerki zabranila svaki kontakt sa ocem a uzimala si ladno alimentaciju. A o tvom gorostasnom moralu govori činjenica da ti je muž tek za neku godinicu stariji od ćerke. Šta rade socijalne službe koji ćute o nezdravih sredini u kojoj živi tvoja ćerka. Ti, kakva si ćeš uskoro podvodi ti ćerku svom partneru samo da bi ga sačuvala.

Odgovori 4 11
Pero Postar

17.03.2024 19:25

@Melanija - Melanija@ Sve je tako.

Aman

21.03.2024 19:00

Sve je to zasluzila. Dok se jahala u mladisti nije se obazirala ni na koga i da li mozda nekome nanela štetu. E pa sad gospođo da platiš.