RANI RADOVI IVANA MARINKOVIĆA: Anitina majka se oglasila nakon HAOSA u Eliti - hitno iznela sve što zna o NEPRIJATELJU svoje ćerke!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina majka nije štedela reči o Matoroj i Ivanu Marinkoviću!

RANI RADOVI IVANA MARINKOVIĆA: Anitina majka se oglasila nakon HAOSA u Eliti - hitno iznela sve što zna o NEPRIJATELJU svoje ćerke!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Ivan Marinković sve češće urniše Anitu Stanojlović i njenog dečka Anđela Rankovića, a ovim povodom se oglasila Anitina majka Angelina. Ona se pre toga osvrnula i na to što je Jovana Tomić Matora namerno ušla u tuš kabinu dok se Anita kupala, o čemu se više puta pričalo tokom proteklih par dana.

Angelina je otkrila da li je Matora ovo uradila namerno.

- Matora je videla da se Anita tušira, da je ne zanima da bude u toj priči, da ne želi da dobija pitanja, klipove i da ne želi da provocira. Izašla bi i sačekala da Anita izađe i tek bi se onda tuširala. Naravno da je sve uradila namerno, pa svi koji žele realno da pogledaju vide da je namera postojala. A ovi što je brane i ne vide ništa loše u tome, nek postave sami sebi pitanje kako bi reagovali da je Anita to uradila, pa urnisali bi je. Kako napolju hejteri tako i unutra Matorini igrači - rekla je Anitina majka, pa se osvrnula na Ivana Marinkovića:

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Matora, Anita i Angelina

- Ivanu Marinkoviću se bitisanje u rijalitiju svelo na Anitu i Anđela, oni njemu ništa loše nisu uradili prvi je krenuo na njih, njegov cilj pored toga što je Matorin poltron je da pridobije Anitine hejtere i misli da će tako imati neku podršku. On bolje da se bavi svojom prošlošću, ima tu mnogo više posla, neko kome su ruke isprljane do lakata uperi prst u druge. Hajde da se vratimo na Ivanove rane radove, njegov odnos prema ozbiljnim životnim situacijama, prema onima koji bi trebali da mu budu na prvom mestu, da se setimo i makaza, porocima, policije, modrića i avanture po prodavnicama. I taj čovek kome da bude primer, kome on bilo šta da kaže. Anita je mlada. On je već u ozbiljnim godinama, napada decu kojima otac može da bude, ali ne znam ko očekuje da on ima bilo kakvog osećaja za tuđu decu kada nema gde treba da ima. Na najgori način komentariše devojku od koje je duplo stariji i imao milion grešaka više od nje. Mladi mogu popraviti sve loše stvari, ima vremena a za njega je već kasno. Napada svaku zdravu vezu, ne voli čovek zdrav i normalan odnos u kojem vlada poštovanje a ne agresija. Ne voli promenu na bolje, jer sam ne može da se promeni - poručila je Angelina za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading