KONAČNO OTKRIVENO KOJA POMAGALA KORISTI ANĐELO U KREVETU! Matora iznela prljav veš, Ranković ZAPENIO: Imam igračkicu koju ti nećeš imati NIKADA!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi rat Anđela i Matore zbog Anite, uzburkale se stare strasti!

KONAČNO OTKRIVENO KOJA POMAGALA KORISTI ANĐELO U KREVETU! Matora iznela prljav veš, Ranković ZAPENIO: Imam igračkicu koju ti nećeš imati NIKADA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" došlo do drame između Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore, supruge njegove devojke Anite Stanojlović. Naime, Matora je govorila o Anđelui, a on je odlučio da je isprovocira.

- Zbog čega ja Matoroj uskačem u priče, jer neću da joj dozvolim da priča nešto što nije istina, što se tiče Matorinog cilja da Munja nije rekao Matoroj to razumem, ko će da opravda ko je prvi ušao u toalet, sva sreća pa je on bio tu pa se zna da je Matora to uradila ciljano. Druga stvar, kada pričamo o provokacijama, dok sam ja u Odabranima, niko ne obraća pažnju, kao da li ima još nekog u sistemu da prodaje satove, možete kupiti sat od neke druge osobe ne samo od prodavaca. Poenta je da se nabaci kao da se ja hvalim satom, dok nisam bio tu ona je pričala da je ona zaradila velike pare, ja se nikad nisam hvalio da sam radio za neke kompanije, ja sam se bavio tim stvarima i to je to. Ja ne treba da pričam o svojim uspešnim stvarima ali treba da ćutim i slušam to. Ovde ne postoji ni jedna osoba da je u talu sa nekim, jasno je da se aludira na mene, ja sam uspešniji od nje jer sam pre 3 godine ušao u to i sve stekao tako brzo - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo odgovorio Matoroj

- Pošto voliš vibrator u bu*u, to nije moj problem, ja smatram da si neuspešniji od mene na svakom polju. Doneću vam ovde igračkice da se igrate - rekla je Matora.

- Ja imam igračkicu kakvu ti nikad nećeš imati u životu - rekao je Anđelo.

- Ti mene sad ponižavaš, a rekao si da ne voliš gej odnose, a tvoja devojka bila sa mnom, da znaš kako ja burgijam, ne bi ti bilo dobro. Ti mene prozivaš kao da zarađuješ više, svi znaju u gradu da si buljavko, Anđelo, koji je inače patrijarhalno vaspitan, sada je došao da opere Anitu od Matore. Ona je meni rekla da me voli i manipulisala sa mnom da bi me vratila, bacala se u nesvest lažno, zbog čega ako je to bilo lažno - rekla je Matora.

- Ja sam jako intuitivan kad sam rekao da se Matora neće smiriti, sve već unapred znam kako ona reaguje - rekao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora odlučila da raskrinka Anđela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading