ŠTA SE DESILO MENSURU AJDARPAŠIĆU? Na licu RANE, digla se velika DRAMA!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić uplašio sve pratioce na Instagramu!

ŠTA SE DESILO MENSURU AJDARPAŠIĆU? Na licu RANE, digla se velika DRAMA!

Foto: instagram.com/printscreen

Nakon izlaska iz rijalitija "Elite", Mensur Ajdarpašić je izazvao pažnju javnosti objavom fotografije na kojoj se vidi mala rana na njegovoj usni. Ova slika je navela mnoge da pomisle da je Mensuru pao imunitet, a obožavaoci su se zabrinuli za njegovo zdravlje.

Obožavaoci rijalitija "Elite" odmah su reagovali na objavu fotografije Mensura Ajdarpašića, izražavajući zabrinutost za njegovo zdravstveno stanje. Mnogi su iskazali svoju podršku i poželeli mu brz oporavak, dok su se drugi pitali da li je rana posledica svađe ili fizičkog sukoba unutar rijalitija.

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

 


Mensur Ajdarpašić se brzo oglasio povodom zabrinutosti obožavalaca, objašnjavajući da se radi o bezazlenoj povredi. On je istakao da je dobro i da nema razloga za brigu, te je zahvalio svima na podršci i pažnji.

Pored reakcija na fotografiju, Mensur je podelio i svoje utiske iz rijalitija "Elite", ističući da je iskustvo bilo izazovno, ali da je ponosan na svoje učešće. Takođe je otkrio da je stekao nove prijatelje i da će mu boravak u rijalitiju ostati draga uspomena.

 


Iako je javnost bila zabrinuta za Mensurovo zdravlje nakon objave fotografije, on je naglasio da se dobro oseća i da nema potrebe za brigu. Ipak, ova situacija je podstakla diskusiju o važnosti praćenja zdravstvenog stanja učesnika rijalitija, posebno nakon intenzivnog perioda boravka u takvom okruženju.

Mensur Ajdarpašić je svojom objavom fotografije izazvao pažnju javnosti i pokrenuo raspravu o zdravlju učesnika rijalitija. Iako se ispostavilo da se radi o bezazlenoj povredi, ova situacija je podsetila na važnost brige o zdravlju i podrške učesnicima rijaliti programa nakon njihovog izlaska.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Haso i Spaso

16.03.2024 19:41

Nemam nista protiv srba,ali ovi prezimenjaci kad su medju srbima tad su Ajdarpasici a kad su medju muslimanima tad su Hajdarpasici, sto i jeste njihovo pravo prezime...reci brate ne stidi se ne zivis medju vukovima vec sa svojim sunarodnicima..