ŠA SE SKINUO PRVI PUT PRED MIONOM, A ONDA USLEDILI JAUCI: Totalni preokret u Eliti, gledaoci ŠOKIRANI ovim prizorom!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša dobio tretman od devojke Mione Jovanović!

ŠA SE SKINUO PRVI PUT PRED MIONOM, A ONDA USLEDILI JAUCI: Totalni preokret u Eliti, gledaoci ŠOKIRANI ovim prizorom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Naime, tokom popodneva u rijalitiju "Elita", dogodila se neobična scena koja je iznenadila gledaoce. Miona Jovanović je odlučila da svom dečku Nenadu Aleksiću Ša depilira leđa, što je izazvalo burne reakcije među učesnicima i publikom.

Dok su učesnici rijalitija obavljali svoje svakodnevne aktivnosti, Miona je iznenadila sve odlukom da priđe svom dečku Nenadu i ponudi mu depilaciju leđa. Ova retka scena njih dvoje u tako prisanom odnosu iznenadila je mnoge, s obzirom na to da su retko pokazivali intimnost pred kamerama.

Nenad je jaukao od bola tokom depilacije, što je dodatno šokiralo gledaoce. Njegova reakcija na bolnu proceduru ostavila je snažan utisak na publiku, dok je Miona uporno nastavljala sa postupkom, pokazujući izuzetnu pažnju prema svom partneru.

 


Učesnici rijalitija su bili vidno iznenađeni ovim potezom, a komentari i reakcije nisu izostale ni među gledaocima. Mnogi su istakli da je ovo bila neobična i intimna situacija koja je retko viđena u rijalitiju, te da su bili zatečeni Mioninom odlukom da pokaže ovako veliku brigu o svom partneru.

Ovaj neočekivani događaj definitivno je izazvao pažnju javnosti i pokrenuo brojne reakcije. Miona Jovanović je pokazala svoju brižnost prema Nenadu Aleksiću ši na jedan neobičan način, ostavljajući gledaoce u šoku svojom odlukom da depilira partnerova leđa usred rijaliti programa "Elita". Ova scena će sigurno ostati upamćena kao jedan od izuzetno retkih trenutaka intimnosti i nežnosti među učesnicima ovog popularnog šou programa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danica

17.03.2024 13:27

Bože koliko je odvratan, ovog kompleksasa pod hitno izbaciti!!!! Gadan,istetoviran ,ni jedna žena ga ne voli, ne znam ni kako mogu da se poljube sa ovim jadnikom.