MIONA JOVANOVIĆ DOBILA PO NOSU! Pevačica spuštena na zemlju, sasuli joj u LICE ISTINU!

Autor:

Zadruga

16.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović dobila po nosu!

MIONA JOVANOVIĆ DOBILA PO NOSU! Pevačica spuštena na zemlju, sasuli joj u LICE ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita", gledaoci su bili svedoci žestokog sukoba između Marka Đedovića i Mione Jovanović. Naime, Đedović je javno kritikovao Mionu zbog njenog nadmenog ponašanja prema Nenadu Aleksiću Ša, ističući da je potrebno da se spusti na zemlju.

Situacija u rijalitiju "Elita" postala je napeta kada je Marko Đedović reagovao na ponašanje Mione Jovanović prema Nenadu Aleksiću Ša. Đedović je istakao da Miona treba da pokaže više poštovanja prema drugim učesnicima i da se ne ponaša nadmeno.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Ti si za tabletiranu terapiju! Ima lepših, ima talentovanijih od nas, šta si se istripovala? - bio je besan Đedović.

- Ja sebe obožavam - istakla je Miona Jovanović. 

- Ne, ti sebe da obožavaš nikad sebi ne bi ovo dozvolila. To mi svima pričamo jedni drugima, ali po postupcima se vidi nešto drugo - odbrusio je Đedović. 

Marko Đedović je jasno poručio Mioni Jovanović da se spusti na zemlju i da pokaže više empatije prema drugim učesnicima. Njegova reakcija izazvala je burne komentare među gledaocima, ali i pokazala da Đedović ima jasne stavove o poštovanju i pristojnosti u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Nakon ovog incidenta, javnost je bila podeljena u svojim stavovima. Dok su neki podržavali Marka Đedovića u njegovoj reakciji, drugi su smatrali da je Miona Jovanović imala pravo na svoje mišljenje i ponašanje.

Sukobi u rijalitiju "Elita" ne jenjavaju, a reakcija Marka Đedovića na nadmeno ponašanje Mione Jovanović definitivno je izazvala pažnju javnosti. Ostaje da vidimo kako će se odnos između učesnika dalje razvijati, ali je jasno da su emocije u rijalitiju veoma intenzivne.

Detaljnije u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nadica

16.03.2024 18:10

Da je Đedović tako objektivan, onda bi trebalo isto da kaže i svom prijatelju, koji devojku psihički zlostavlja!!On, jada, kaže da ima osećaj i da uvek bude kako je predvideo, a sam svojim ponašanjem, zabranama i zlostavljanjem otera partnerke od sebe!!!